Rosso Grande Alberone - Magnumflaske - 94 p. Maroni

Ikke på lager
SKU
Rosso Grande Alberone - Magnumflaske - 94 p. Maroni
levering 1-3-dage
  • Køb 1 for 199,00 DKK pr. stk.
  • 0-499kr. (49kr.) | 500-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Leveres i flot gaveæske.

Vinen fremstår flot dyb i glasset med tunge gardiner på siderne.
Denne rødvin er tildelt guldmedalje ved Berliner Wein Trophy i 2011.

En rigtig imponerende rødvin fra Italien. Her er kælet for alle detaljer i sammensætningen af denne Super-Italiano. Vinmageren Benedetto Lorusso udtaler: Mit arbejde er min lidenskab - at besøge vinbønderne over hele Italien, at høre deres historier og på tæt hold fornemme deres dybe kærlighed til deres vingårde og til den jord, de lever af. I hvert område udvælger jeg de allerbedste druer, for at kunne frembringe denne Cuvée, som skal bære mit navn.

En intensiv, kraftig og harmonisk vin. De fine toner fra egetræet bringer store følelser frem.

Vinen er sammensat af druer fra flere forskellige provinser i Italien for at udnytte de enkelte druers karakteristika og derved opnå en kompleks rødvin. Se på denne vin som man ser på et symfoniorkester: De enkelte instrumenter/druer kan være gode alene, men sammen opnår man harmonien.

Harmonien i glasset skabes af de 5 druer - Primitivo, Cabernet, Merlot, Teroldego, Nero d'Avola. Druerne vinificeres separat og efter endt gæring på temperaturstyrede ståltanke, lagres en del af vinen på barriques i en længere periode.

Duften byder på moden frugt og noter af brombær og blommer. Der fornemmes et krydret strejf fra fadlagringen. Vinen fremstår fyldig med bløde balancerede tanniner.

Serveres optimalt sammen med rødt kød eller vildt, men er også en dejlig ledsager til et bredt udvalg af modne oste. Serveres ved 16–18°C.

 

Anmeldelser

  • Gold - Berliner Wine Trophy
  • Hall of Fame - 2012

Info

Type Rødvin
Land Italien
Alkohol 14,5%
Størrelse Magnum 1,5 ltr.
Vinens karakter Tør
Leveres i Gaveæske med 1 flaske
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?