GRAN SOLORCA RESERVA 2018 - D.O. RIBERA DEL DUERO

På lager
SKU
GRAN SOLORCA RESERVA 2018 - D.O. RIBERA DEL DUERO
levering 1-3-dage
Normalpris 199,00DKK 149,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 199,00DKK pr. styk.
/6
154,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

GRAN SOLORCA RESERVA er vinhuset Bodegas Solorcas bestseller og en fremragende repræsentant for en klassisk og velsmagende rødvin fra kultområdet Ribera del Duero.

Denne årgang 2018 har modtaget Dobbelt Guldmedalje og 92 points af det anerkendte vinmagasin Gilbert og Gaillard samt 93 points af Decanter.

Vinen er udelukkende baseret på Tempranillo druer fra vinhusets bedste parceller i vinmarkerne, der ligger midt i The Golden Mile og kun få hundrede meter fra Peter Sissecks vinmarker, hvor druerne til den berømte vin Pingus bliver håndhøstet. Druerne til GRAN SOLORCA RESERVA bliver også håndhøstet og introduceres i vinhusets installationer takket være den nyeste teknologi, som skåner druerne optimalt. Selve vinificeringen kan således påbegynde under de allerbedste betingelser for en kvalitetsvin. Den alkoholiske gæring foregår i stålfri tanke og den malolaktiske delvist i egefade og delvist i tanke. Når denne proces er afsluttet, hviler vinen i ca 30 måneder i hhv franske og amerikanske barriques egefade af 225 liter.  Endelig tappes vinen på flaske, hvorpå den igen lagres i vinhusets kælder i omkring 10 måneder for at afrunde smagen og opnå de eftertragtede bløde tanniner. Når ønologen beslutter at tiden er kommet, så frigøres vinen efterfølgende til de internationale markeder.

GRAN SOLORCA RESERVA 2018 er en fantastisk saftig og fyldig rødvin som alle fans af Ribera del Duero vine vil kunne lide. Den intense smag er af mørk moden frugt. Vinen er krydret og har noter af toast og vanilje takket være de mange måneders fadlagring. Den høje alkohol er flot integreret med frugt og fadlagringen. På trods af sin unge alder, så er vinen dejlig harmonisk og har en fin struktur og lang intens finish. En fremragende vin, der vil udvikle sig yderligere i flere år.

Gilbert & Gaillard:

Intense ruby, still in its youth. Endearing nose delivering stone fruits, spices, eucalyptus and vanilla oak. Heady, powerful palate starting to unfurl its superb Spanish flavours against a harmonious frame.Honours tradition.

Flaskehalsen  - 5 Stjerner – 93 Pts.

I nærheden af den fine by Roa holder Solorca til side om side med de store stjerneproducenter. Og mens Vega Sicilia og Dominio de Pingus er eftertragtede nok til at skrue priserne op på et vanvittigt niveau, er Solorca tilpas anonym til, at prisen bliver holdt nede – og samtidig tilpas dygtige til at kvaliteten er formidabel. Det er ikke en vin til lang tids lagring, for allerede nu er den så saftig og moden, at DEN SMAGER FORTRYLLENDE. Lad være at investere i den som en langtidsløsning (selvom den nok skal holde sig i en god årrække) – se den i stedet som et flot Ribera del Duero-valg, der er klar til at blive skænket allerede nu.

5 stjerner + 90p Dinvinguide.dk

Fra Ribera del Duero og modner 30 mdr. på franske og amerikanske fade. Masser af vanilje og kokos i duften. Koncentreret og fadtung vin med brombær, mocca, tobak og masser af vanilje i smagen. Old-school stilen hvilket bestemt stadig holder. Intens med en lang afslutning. Set hos Smile Marketing Group til 119 kr. Tilbudspris

 

93 Point Mad & Monopolet

”Stor Ribera Del Duero behøver ikke koste en formue, hvilket denne Gran Solorca Reserva er et glimrende eksempel på. I næsen har den duft af brombær, solbær, vanilje, cedertræ og espresso. I munden er den flot afstemt, og den virker helt moden og drikkeklar med en flot frugtfylde, sødme og bløde tanniner. ”

 

Vinavisen

"Her er alt, hvad man kan forvente sig af en rigtig dejlig Ribera del Duero-rødvin: God moden frugt, rygrad, fylde, aromatiske krydrede noter og et godt tanninbid til slut. Køb seks flasker, nyd en her og nu, og gem resten til gode øjeblikke"

Anmeldelser

  • SØLV Decanter 93 point
  • Dobbelt Guldmedalje Gilbert & Gaillard
  • Flaskehalsen 5/5 + 93 point
  • 5 stjerner + 90p Dinvinguide.dk
  • Mad & Monopolet 93 point
  • Vinavisen 5/5
  • Guldmedalje i Mundus Vini

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Spanien
Region Ribera del Duero
Drue Tempranillo
Alkohol 15,0%
Fadlagring 30 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?