Gluttony Zinfandel Amador

På lager
SKU
Gluttony Zinfandel Amador
levering 1-3-dage
Normalpris 449,00DKK 349,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 449,00DKK pr. styk.
/6
354,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Gluttony kan bedst oversættes med ”grådighed” eller ”frådseri”, og der er i sandhed fråset med alt i denne kraftkarl af en Zinfandel.

Ligesom legepladsens bølle fra etiketteskolen, er Gluttony Zinfandel en dominerende bulderbasse men med polerede kanter!

God til: Vildt, steak, oksekød, kalv, kraftige oste.

17 mdr. på amerikansk fad.

Navnet frås passer fint til denne vin. Der bliver nemlig i den grad fråset på både smag og intensitet. I ganen fornemmes solbær, brombær og lidt chokolade med en smule krydderi.
I eftersmagen fornemmes de tydelige og behageligt bløde tanniner.

Serveringstemperatur: 16-18°C
2013-høsten startede allerede i starten af august med druesorterne Chardonnay og Pinot Noir. De første røde druer blev høstet fra starten af september til primo oktober.
Efter en stor 2012-høst forventedes 2013-høsten at være mindre end gennemsnittet. Men høsten viste sig atter at være god både på kvantitet og kvalitet.
Med moderate temperaturer hen over sommeren udvikledes frugten i druerne perfekt med masser af smag og en god syre. Vinen er lavet på Zinfandel-druer med en smule Petite Sirah. Efter gæring har vinen modnet i 17 måneder på egetræsfade.

De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede.

I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien.

Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.Anmeldelser

  • 4.2/5 Vivino

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land USA
Region Lodi
Drue Petite Sirah, Zinfandel
Alkohol 15,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?