FOXDENTON RASPBERRY GIN

Ikke på lager
SKU
FOXDENTON RASPBERRY GIN
levering 1-3-dage
  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Forfriskende hindbær-gin!

Denne frugtgin er en fantastisk naturlig sødmefuld hindbærgin, lavet af lokale hindbær. Drikkes eksempelvis med isterninger som en særdeles frisk og lækker sommeraperitif. 

Med sine 21,5 procent alkohol præsenterer smagen sig god og kan nydes af hvem som helst. Den passer perfekt til en forfriskende dessert efter middagen.

Foxdenton's produkter kommer fra den historiske engelske herregård Foxdenton Estate. Familien Radclyffe overtog Foxdenton Estate helt tilbage i 1367 og det er stadig Radclyffe familien, som ejer og driver herregårdens aktiviteter, herunder familiens spiritusproduktion.

Foxdenton er et familieejet firma, der har specialiseret sig i produktion af engelske gin og frugtlikør, herunder med frugter som blommer, hindbær, solbær og traditionelle vilde planter som slåen. De bruger gin som base for alle deres produkter.

De har udvidet deres sortiment ved at producere en speciel "High Strength Gin" kendt som Foxdenton 48 % Gin, som er rettet mod den voksende gruppe af kræsne gindrikkere, for hvem styrke og smag er vigtigt.

Info

Type Spiritus
Land England
Alkohol 21,5%
Størrelse 70 cl.
Leveres i Enkeltvis