Foxdenton London Dry Gin 48 % - 5 stjerner i Ekstra Bladet

På lager
SKU
Foxdenton London Dry Gin 48 %
levering 1-3-dage
Før 399,00 DKK 379,00 DKK
  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Luksus gin med en lang historie

Ekstra Bladet
"Fra den historiske engelske herregård Foxdenton. Masser af enebær i næsen. Klassisk intens i smagen. Velbalanceret men den høje alkohol fremhæver smagsnuancerne. 91"

Ginnen er destilleret på et udtræk af bland andet enebær, koriander og citronskal, og er med sine 48 % alkohol en perfekt luksus mixer til både Dry Martini, Gibson og sammen med tonic.

Foxdenton's produkter kommer fra den historiske engelske herregård Foxdenton Estate. Familien Radclyffe overtog Foxdenton Estate helt tilbage i 1367 og det er stadig Radclyffe familien, som ejer og driver herregårdens aktiviteter, herunder familiens spiritusproduktion.

Foxdenton er et familieejet firma, der har specialiseret sig i produktion af engelske gin og frugtlikør, herunder med frugter som blommer, hindbær, solbær og traditionelle vilde planter som slåen. De bruger gin som base for alle deres produkter.

De har udvidet deres sortiment ved at producere en speciel "High Strength Gin" kendt som Foxdenton 48 % Gin, som er rettet mod den voksende gruppe af kræsne gindrikkere, for hvem styrke og smag er vigtigt.

Anmeldelser

  • Ekstra Bladet

Info

Type Spiritus
Land England
Alkohol 48,0%
Størrelse 70 cl.
Leveres i Enkeltvis
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?