Fontanafredda Esordio Extra Dry

På lager
SKU
Fontanafredda Esordio Extra Dry
levering 1-3-dage
Før 99,95 DKK 89,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,95 DKK pr. stk.
/6
94,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Fremstillet på druerne Pinot Nero, Riesling, Chardonnay og lokale hvide druer. Fontanafredda-huset fra Piemonte er kendt for klassiske, italienske vine af upåklagelig kvalitet. Spumante skal pr. definition have små livlige bobler (ikke-aggressive bobler), være pikant og let. Sådan er denne.

Fontanafredda fra Piemonte er kendt for klassiske, italienske vine af upåklagelig kvalitet. Friske bobler og delikat smag af hasselnødder, abrikos, fersken og grønne pærer. Meget norditaliensk. Nem at nyde, velsmagende til den lidt sødmefulde side. Velegnet som aperitif, til frugtdesserter, til skaldyr med lidt sødme såsom krabbesalat og til alle de små pindemadder og canapé’er, du skal nyde i sommer. I hjertet af det vinproducerende Piemonte - i bakkerne i Langhe – blev Fontanafredda til. Historien fortæller, at det skete den 17. juni 1858, hvor et areal på cirka 54 hektar blev registreret. Det tidligere kongelige jagtslot "Fontanafredda" ikke langt fra Serralunga by, danner i dag rammen om et yderst moderne og veldrevet vinhus, som forstår at forene gode traditioner med nutidens teknologi.

Vinmarkerne tilhørende Fontanafredda er beliggende på det kurvede terræn på bjergskråninger i højder mellem 200 og 400 meter. Der er vinmarker i flere områder som eksempelvis Serralunga d‘ Alba, Diano d‘ Alba, Barolo og Murisengo, som i dag udgør 85 hektar. Markerne er beplantet med de traditionelle druer såsom Nebbiolo, Barbera, Dolcetto og Moscato. Der produceres vine indenfor flere genre såsom Barolo, Barbaresco, Asti Spumante og Moscato d’Asti. Vi befinder os i vinområde Langhe, hvor landskabet er præget af vinstokke, og hvor vine har knyttet generationer gennem årene. Her er det stadig Fontanafredda, der skille sig ud som et referencepunkt: En blanding af tradition og innovation, erfaring og tekniske fremskridt samt den fascinerende personlighed Fontanafredda’s vine bidrager med i hver årgang. Klassisk Spumante, som ikke skal sammenlignes med hverken Champagne eller Cava, men forstås som typisk italiensk skumvin.

Fontanafredda-huset fra Piemonte er kendt for klassiske, italienske vine af upåklagelig kvalitet. Spumante skal pr. definition have små livlige bobler (ikke-aggressive bobler), være pikant og let. Sådan er denne. Friske bobler og delikat smag af hasselnødder, abrikos, fersken og grønne pærer. Meget norditaliensk. Nem at nyde, velsmagende til den lidt sødmefulde side. Husk at Extra Brut på italiensk betyder en grad sødere end bare ”Brut” – helt omvendt af de franske regler. Velegnet som aperitif (aperitivo på italiensk), til frugtdesserter, til skaldyr med lidt sødme såsom krabbesalat og til alle de små pindemadder og canapé’er, du skal nyde i sommer. Fremstillet på druerne Pinot Nero, Riesling, Chardonnay og lokale hvide druer.

Info

Type Mousserende
Land Italien
Region Piemonte
Drue Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Størrelse Helflaske 75 cl.
Leveres i Enkeltvis
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?