First Stone - Spier´s Muskelbundt

På lager
SKU
First Stone Spier´s Muskelbundt
levering 1-3-dage
Før 199,00 DKK 129,00 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 199,00 DKK pr. stk.
/6
134,00 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Økologisk power-vin fra Spier med hele 24 måneder på fad.

Historien om Spier går helt tilbage til 1692, hvilket gør dem til et af de ældste og mest historiske vinhuse i Sydafrika. De stolte traditioner og den innovative tilgang til deres vine gør dem til et af de mest prisvindende vinhuse i Sydafrika.

Økologisk blend fra Spiers marker i Stellenbosch. 24 måneder på franske fade. I duften finder du mørke bær, fennikel samt et strejf af krydderier. Smagen er fyldig, kompleks og i god balance. Krydret og elegant afslutning med velintegrerede tanniner.

Vinavisen.dk: . Her optræder den i en fin, økologisk madvin, der i munden spreder talrige facetter i den mørke frugt - sorte bær, blommer, læder, tobak og cigarkasse. Dertil gode tanniner og et strejf af træ og vanille fra opholdet i franske egefade."


 Forlaget-smag.dk ved Henrik Oldenburg"Det er Spiers muskelbundt af en Bordeauxblanding (60% Merlot + 40% Cabernet Sauvignon), lagret på egetræ i 24 mdr. og skabt for at imponere. Det gør den også, takket være potensen, modne solbær, mineralske undertoner og en fint dæmpet garvesyre. Det er en solid, talentfuld fortolkning af ung Médoc, og sådan skal den betragtes: det er ikke bærsmagen, der er så meget anderledes i den sydafrikanske udgave, men jordbundens finesser mangler. Den er endnu ung og kan med fordel gemmes min. 3-5 år."

Anmeldelser

  • Vivino 3.9/5
  • Vinavisen 5/5
  • Forlaget Smag 17/20
  • Concourse Mondial de Bruxelles 2020 - Gold Medal

Info

Type Rødvin
Årgang 2015
Land Sydafrika
Region Stellenbosch
Drue Cabernet Sauvignon, Merlot
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?