Finger No 07 Cuvée Rot Trocken

På lager
SKU
Finger No 07 Cuvée Rot Trocken
levering 1-3-dage
Normalpris 129,95DKK 79,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 129,95DKK pr. styk.
/6
84,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Det er Andreas Finger, der står bag Weingut Finger, som ligger i Rheinhessen i Tyskland. Andreas Finger er både ejer, vinproducent og vinmager. For Andreas Finger er mindfuldness et livsprincip, der kan findes i alt - inden for familien, i teamet, i den respektfulde behandling af naturen, i forholdet til kunderne - og tiden. Omhyggelighed, ærlighed, opmærksom opfattelse og respektfuld interaktion med omgivelserne, empati, autenticitet og ansvarlighed er nøgleord for Andreas Finger. Samtidig går han på ingen måde på kompromis med sine vine, men stræber altid efter det ideelle og sætter perfektionisme meget højt. Han passer sine vine og vinmarker med stor passion og kærlighed. Andreas Finger elsker tallene og sine vine - for ham er begge dele autentiske, vigtige og unikke personligheder på hver deres måde. Tal skaber orientering, pålidelighed, indordning - og identitet. Derfor har Finger-vinene tal, og hvert tal repræsenterer en bestemt vinstil med en særlig karakter, som passer til hver sin lejlighed - for derefter at fortælle sin helt egen vinhistorie.

Denne rødvin er nummer syv. En vin som magien ved solopgangen. Daggryet lyser op i horisonten med hurtig ensartethed og får derefter varme og styrke, indtil den røde, glødende ildkugle endelig stiger over vinmarkerne med et utroligt potentiale. Nyd dette magiske øjeblik syv dage om ugen.

Denne skønne rødvin er produceret af druerne Dornfelder (56%), Merlot (34%) og Spätburgunder (10%), der er dyrket i Rheinhessen i Tyskland.

En del af vinen har været lagret på egetræsfade.

Det er en skøn rødvin med dyb mørkerød farve samt delikat og udtryksfuld frugtduft. Smagen er mangfoldig og varm med krydrede noter af grøn paprika og sort peber, der går godt i spænd med den skønne frugtsmag, som afsluttes med en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske rødvin er særdeles velegnet til pizza og pastaretter.

Det er en lækker rødvin, der bør serveres ved ca. 16-18 grader, og som med velbehag kan drikkes nu og de næste par år.

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Tyskland
Region Rheinhessen
Drue Merlot
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?