Finger No 04 Weisser Burgunder Trocken

På lager
SKU
Finger No 04 Weisser Burgunder Trocken
levering 1-3-dage
Normalpris 129,95DKK 79,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 129,95DKK pr. styk.
/6
84,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Det er Andreas Finger, der står bag Weingut Finger, som ligger i Rheinhessen i Tyskland. Andreas Finger er både ejer, vinproducent og vinmager. For Andreas Finger er mindfuldness et livsprincip, der kan findes i alt - inden for familien, i teamet, i den respektfulde behandling af naturen, i forholdet til kunderne - og tiden. Omhyggelighed, ærlighed, opmærksom opfattelse og respektfuld interaktion med omgivelserne, empati, autenticitet og ansvarlighed er nøgleord for Andreas Finger. Samtidig går han på ingen måde på kompromis med sine vine, men stræber altid efter det ideelle og sætter perfektionisme meget højt. Han passer sine vine og vinmarker med stor passion og kærlighed. Andreas Finger elsker tallene og sine vine - for ham er begge dele autentiske, vigtige og unikke personligheder på hver deres måde. Tal skaber orientering, pålidelighed, indordning - og identitet. Derfor har Finger-vinene tal, og hvert tal repræsenterer en bestemt vinstil med en særlig karakter, som passer til hver sin lejlighed - for derefter at fortælle sin helt egen vinhistorie.

Denne hvidvin er nummer fire, og der er fire gode grunde til at vælge netop denne vin: Den passer perfekt til alle fire årstider, den finder sammen med gæsterne på alle fire sider af bordet, den er den ideelle fjerde mand til hyggelige skatspilsrunder (tremands-kortspil), og den smager lige så godt klokken fire om morgenen, som den gør klokken fire om eftermiddagen.

Denne skønne hvidvin er produceret af 100% Weisser Burgunder, som er dyrket i Rheinhessen i Tyskland.
Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke.

Det er en elegant hvidvin med flot lys farve samt frisk duft med noter af ananas og citrus. Smagen er frisk, kølig og let nøddeagtig med diskret syre samt blid og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske hvidvin er særdeles velegnet til f.eks. fisk og fjerkræ, men vigtigst af alt er, at den nydes i godt selskab.

Det er en lækker hvidvin, der skal serveres afkølet, og som bør drikkes forholdsvis ung.

Info

Type Hvidvin
Årgang 2019
Land Tyskland
Region Rheinhessen
Drue Weissburgunder
Alkohol 12,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?