Finger No 03 Riesling Trocken

På lager
SKU
Finger No 03 Riesling Trocken
levering 1-3-dage
Normalpris 129,95DKK 79,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 129,95DKK pr. styk.
/6
84,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Det er Andreas Finger, der står bag Weingut Finger, som ligger i Rheinhessen i Tyskland. Andreas Finger er både ejer, vinproducent og vinmager. For Andreas Finger er mindfuldness et livsprincip, der kan findes i alt - inden for familien, i teamet, i den respektfulde behandling af naturen, i forholdet til kunderne - og tiden. Omhyggelighed, ærlighed, opmærksom opfattelse og respektfuld interaktion med omgivelserne, empati, autenticitet og ansvarlighed er nøgleord for Andreas Finger. Samtidig går han på ingen måde på kompromis med sine vine, men stræber altid efter det ideelle og sætter perfektionisme meget højt. Han passer sine vine og vinmarker med stor passion og kærlighed. Andreas Finger elsker tallene og sine vine - for ham er begge dele autentiske, vigtige og unikke personligheder på hver deres måde. Tal skaber orientering, pålidelighed, indordning - og identitet. Derfor har Finger-vinene tal, og hvert tal repræsenterer en bestemt vinstil med en særlig karakter, som passer til hver sin lejlighed - for derefter at fortælle sin helt egen vinhistorie.

Denne hvidvin er nummer tre. Venner for livet! De tre Riesling-typer i Kalkstein, Loess og Rotliegendem har kærligheden til deres oprindelse til fælles. De værdsætter, udfordrer og supplerer hinanden helt perfekt. Resultatet er denne hvidvin, fyldt med spænding og livlighed.

Denne skønne hvidvin er hovedsageligt produceret af Riesling (99%) samt en lille smule Weisser Burgunder (1%), som er dyrket i Rheinhessen i Tyskland.
Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke.

Det er en skøn hvidvin med flot lys farve samt typisk Rieslingduft med noter af citrus (karakteristisk for Loess) parret med en røget duft af flintesten (karakteristisk for Rotliegendem). Smagen er frisk og delikat med noter af urter og er især kendetegnet ved den livlige syre (karakteristisk for Kalkstein) erfterfulgt af en lang og behagelig eftersmag.
Denne spændende hvidvin er særdeles velegnet til lyse fiskeretter, fjerkræ og pastaretter samt som hyggevin på terrassen en lun sommerdag.

Det er en lækker hvidvin, der skal serveres afkølet, og som bør drikkes forholdsvis ung.

Info

Type Hvidvin
Årgang 2020
Land Tyskland
Region Rheinhessen
Drue Riesling
Alkohol 12,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?