Finger No 01 Rosé Trocken

Ikke på lager
SKU
Finger No 01 Rosé Trocken
levering 1-3-dage
Normalpris 129,95DKK 79,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 129,95DKK pr. styk.
/6
84,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Det er Andreas Finger, der står bag Weingut Finger, som ligger i Rheinhessen i Tyskland. Andreas Finger er både ejer, vinproducent og vinmager. For Andreas Finger er mindfuldness et livsprincip, der kan findes i alt - inden for familien, i teamet, i den respektfulde behandling af naturen, i forholdet til kunderne - og tiden. Omhyggelighed, ærlighed, opmærksom opfattelse og respektfuld interaktion med omgivelserne, empati, autenticitet og ansvarlighed er nøgleord for Andreas Finger. Samtidig går han på ingen måde på kompromis med sine vine, men stræber altid efter det ideelle og sætter perfektionisme meget højt. Han passer sine vine og vinmarker med stor passion og kærlighed. Andreas Finger elsker tallene og sine vine - for ham er begge dele autentiske, vigtige og unikke personligheder på hver deres måde. Tal skaber orientering, pålidelighed, indordning - og identitet. Derfor har Finger-vinene tal, og hvert tal repræsenterer en bestemt vinstil med en særlig karakter, som passer til hver sin lejlighed - for derefter at fortælle sin helt egen vinhistorie.

Denne rosévin er nummer et. Det er en stor og talentfuld balletdanser i pink strutskørt, der danser som solist på scenen i Fingers vinprogram. Bag filigranfacaden gemmer sig perfekt formede muskler, fulde af koncentration og hengivenhed.
Denne skønne rosévin er produceret af druerne Cabernet Dorio (42%), Merlot (38%) og Dornfelder (20%), som er dyrket i Rheinhessen i Tyskland.

75% af vinen har været lagret på ståltanke, mens de resterende 25% har været lagret på egetræsfade.
Det er en lækker rosévin med utrolig flot farve samt delikat duft af jordbær med et strejf af vanilje. Smagen er frisk, elegant og frugtig med et strejf af jordbær, blid syre samt en lang og behagelig eftersmag med et strejf af sødme.
Denne forfriskende rosévin er særdeles velegnet som aperitif, til laks, asparges og andre lettere retter eller helt uden mad til - f.eks. på terrassen en lun sommerdag.

Det er en lækker rosévin, der skal serveres afkølet, og som bør drikkes forholdsvis ung.

Info

Type Rosévin
Årgang 2020
Land Tyskland
Alkohol 12,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?