FINCA TORREA RIOJA 2017

På lager
SKU
FINCA TORREA RIOJA
levering 1-3-dage
Normalpris 249,00DKK 179,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 249,00DKK pr. styk.
/6
184,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Lagring: 18 mdr. i franske egetræsfade

Noter: Meget mørk kirsebærrød farve med lilla highlights, som er et tegn på  ung vin og god udvikling. Intens, koncentreret aroma med mørke frugt og bær (blomme, brombær og blåbær) som blandes smukt med egetræs aromaer og fremhæver balsamiske noter af lakrids og eukalyptus; fin base af karamel samt en krydret mineralsk finish, som giver vinen stor aromatisk kompleksitet. Smagen er blød og olieagtig, med en fast struktur som understreger vinens finesse og elegance. Den har en meget behagelig finish, lang og vedvarende med balsamiske, krydrede og mineralske nuancer.

Servering: Passer godt til alle retter med kød; stege, grillretter og i krydrede saucer.  Også velegnet til kylling og fisk med stærke saucer.

Vinhuset: Marqués de Riscal er en af de ældste og nok en af de mest kendte Rioja-Bodegaer i verden. Siden 1858 har familien Hurtado de Amézaga stået bag Marques de Riscal. De var en af de første vinproducenter i Rioja som begyndte at dyrke og lagre rødvin efter Bordeaux teknikker. I 1962 var Marqués de Riscal den første vingård, som solgte deres vin under Rioja navnet, før Rioja blev til en officielt spansk vinregion. I 1895 var de ligeledes den første ikke-franske vingård, som modtog det præstigefyldte Diplôme de Honneur ved Bordeaux Exhibition. 

I dag er Marqués de Riscal den moderne spanske château, som afspejler en klar vision om en innovativ fremtid, mens de står trygt ved de stolte vintraditioner af Rioja Alavesa.

Anmeldelser

  • Guia Penin 93 point
  • Tim Atkin 94 point
  • Vivino 4,2/5,0

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Spanien
Region Rioja
Drue Tempranillo
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?