Feudo Apuliano Primitivo di Manduria DOP

På lager
SKU
Feudo Apuliano Primitivo di Manduria DOP
levering 1-3-dage
Før 119,00 DKK 79,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 119,00 DKK pr. stk.
/6
84,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Intens, fyldig og vedvarende 

Feudo Apuliano Primitivo di Manduria er intens rød i glasset med violette reflekser. Vinen har en fyldig duft med hints af moden frugt, tørrede figner og vanilje. Den er fyldig i smagen med en vedholdende eftersmag. Vinen er en yderst velegnet ledsager til steg, især rødt kød, vildt og modne, krydrede oste. Serveringstemperatur: 16-18°C

Feudo Apuliano laves udelukkende på Primitivo-druer, der er høstet i forskellige regioner i Manduria. Vinifikationen er traditionel med udblødning på skindet i syv til otte dage ved kontrolleret temperatur i cementbeholdere, der er typiske for området. Vinen lagrer i mindst syv måneder, inden den tappes på flasker.

Caviro ligger i hjertet af Emilia-Romagna og blev grundlagt i 1966. De samarbejder med vinproducenter i syv regioner i Italien. Caviro går højt op i at beskytte miljøet, og alle deres samarbejdspartnere er således 100% selvforsynende med grøn energi. Alt hvad der kan genbruges, bliver genbrugt, så ethvert produkt, der forlader Caviro, er resultatet af certificeret bæredygtighed, som begynder i markerne og involverer hele kæden fra valg af druer til dyrkningsmetoder og fra produktion til transport.

Anmeldelser

  • VIVINO 3,7/5

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Italien
Region Apulien
Drue Primitivo
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?