Farina Ripasso Superiore

På lager
SKU
Farina Ripasso Superiore
levering 1-3-dage
Normalpris 124,95DKK 84,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 124,95DKK pr. styk.
/6
89,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Udover de traditionelle druer (Corvina, Rondinella og Molinara), er nogle andre mindre typiske sorter af regionen anvendte såsom Oseleta og Dindarella. Vinen er et blend af 65% Corvina, 20% Rondinella, 5% Molinara og 10% andre druer. Smagen vil opleves som fyldig, lang og harmonisk.

Vinhuset er kåret som Best Italien Wine-producer 2015 ved International Wine & Spirit Competetion 2015

Mosten lagre på fade hvoraf 90% er slovenske mens de sidste 10% er franske og amerikanske fade. Efter fadlagringen hviler mosten 6 måneder på flasken, før de sættes til salg. "Ripasso" er en produktionsteknik, der anvendes i Valpolicella.

Det indebærer gæring af Valpolicella-vin med drænet skind og kvas der er tilovers fra tidligere pressede druer i produktionen af Recioto eller Amarone. I sin enkelthed så betyder Ripasso blot at ”passere igen”. Denne proces udtrækker de flotte farvenuancer og kroppen, det øger aromaerne, smag og holdbarhed, og dermed vinens kvalitet.

I glasset fremstår vinen med en granatrød farve. Duften indeholder læder, peber, kirsebær og svesker marmelade samt hint af lakrids og ingefær. Smagen vil opleves som fyldig, lang og harmonisk. Serveringstemperatur bør være 18-22 grader og vinen er især velegnet til grillet rødt kød og oste.

Duften byder på læder, peber, kirsebær og svesker-marmelade samt hint af lakrids og ingefær. Smagen vil opleves som fyldig, lang og harmonisk. Anbefalet ved 18 grader til især grillet rødt kød og oste.

Vingården blev grundlagt i begyndelsen af det 19. århundrede, og siden da har familien med stor succes gang på gang fremvist det enorme potentiale der er i at producere vin af høj kvalitet fra deres jord.

Familievirksomheden er nu i hænderne på to fætre Alessandro og Pietro, som er den tredje generation. Ti hektar jord er dyrket i områderne omkring vingården, lige i hjertet af Valpolicella Classico-regionen, plus andre 35 hektar ejes af langvarige og værdsatte samarbejdspartnere. Vinmarkerne er beliggende på forskellige jordtyper, i forskellige højder, men omhyggeligt udvalgt for netop deres gunstige position i det område.

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2020
Land Italien
Region Veneto
Drue Corvina, Rondinella
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?