Farina Amarone della Valpolicella

På lager
SKU
Farina Amarone della Valpolicella
levering 1-3-dage
Før 249,95 DKK 149,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 249,95 DKK pr. stk.
/6
154,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Super lækker Amarone DOCG "Historical" label fra Farina 

Kåret som "Best Italian Wine Producer 2015" ved International Wine & Spirit Competition i december 2015

Markerne ligger 300 meter over havets overflade i et let kuperet terræn. Druerne håndhøstes og ligger til tørre i 3 måneder inden vinen får 2 år på slovenske egefade. Rubinrød farve i glasset. I næsen opleves kirsebær, syrlige kirsebær, hindbær, blomme og krydderier. Smagen opleves varm, fyldig, fløjlsblød, med en flot struktur og meget balanceret. Anbefales serveret ved 18 grader til vildt, stegt eller grillet kød og krydrede oste.

Vingården blev grundlagt i begyndelsen af det 19. århundrede, og siden da har familien med stor succes gang på gang fremvist det enorme potentiale der er i at producere vin af høj kvalitet fra deres jord. Familievirksomheden er nu i hænderne på to fætre Alessandro og Pietro, som er den tredje generation.
Ti hektar jord er dyrket i områderne omkring vingården, lige i hjertet af Valpolicella Classico-regionen, plus andre 35 hektar ejes af langvarige og værdsatte samarbejdspartnere. Vinmarkerne er beliggende på forskellige jordtyper, i forskellige højder, men omhyggeligt udvalgt for netop deres gunstige position i det område. Ud over de traditionelle druer (corvina, rondinella og molinara), er nogle andre mindre typiske sorter af regionen anvendte såsom oseleta og dindarella.
Før gæringen tørres druerne i flade trækasser, der opbevares i særlige tørrerum. Her tørrer den kølige vind druerne fra høsten i september og frem til januar/februar. Efterfølgende bliver de rosinagtige druer gæret til vin, som efterfølgende lagres på træfade af slovensk eg i 2 år

Anmeldelser

  • Kåret Til Bedste Wineproducer i 2015
  • 4.2/5 VIVINO
  • Guld i Mundus Vini

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Italien
Region Veneto
Drue Corvina, Molinara, Rondinella
Alkohol 15,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?