El Dorado Demerara Special Reserve 15 Year

Ikke på lager
SKU
El Dorado Demerara Special Reserve 15 Year
levering 1-3-dage
349,95DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

En smuk, smuk rom, som altid formår at overraske mig, også selvom jeg har smagt den 100 gange! Citat: Mads "Romhatten" Heitmann

El Dorado Special Reserve 15 års rom, er El Dorados mest vindende og prestigefyldte rom. Med dens runde smag med masser af sødme, dens gyldne farve og nøddeagtige bouquet, er denne rom en klar vinder. Hvis du kan lide El Dorado 12 års rom, men gerne vil have en mere udfordrende rom, så vælg denne. Klassisk Guyana-rum - tæt, mørk og intens. 

Af Mads "Romhatten" Heitmann:
Duft: Super meget pot still i næsen! Den dufter utrolig meget af Bristol Classic's Port Morant-udgaver. Tønde med et strejf af citrus, brun farin og tobak. Eminent. 

Smag: Meget fin melasse med en note af vanilje og måske lidt lakrids. Den er fyldt af karakter, men er perfekt afrundet med masser af sødme. Balancen er unik og eftersmagen er fremragende. Men der er knald på! Det er super fedt...

Bedømmelse: En mørk indbydende rom fra Guyana. El Dorado Special Reserve 15 års rom, er El Dorado’s mest vindende og prestigefyldte rom. El Dorado 15 er en blend af udsøgt rom, af forskellige destillater. I denne rom er der overvejende pot still rom, som der er mindst 15 år gammel. For at opnå den runde smag, gyldne farve og nøddeagtige bouquet er rommen lagret på forholdsvis små egetræsfade (45 gallon).

Den minder slet ikke om 12'eren, så hvis du godt kan lide 12'eren og tænker at 15'eren må være bedre, ja så pas på. Man kan ikke sammenligne disse to rom! Denne er klart mere udfordrende og fuselolieholdig. Når det er sagt, så er det også en af mine yndlingsrom.

Anmeldelser

  • International Wine & Spirit Competition, London 2015
  • International Wine & Spirit Competition, London 2014
  • Ekstra Bladet

Info

Type Spiritus
Land Guyana
Alkohol 43,0%
Størrelse 70 cl.
Leveres i Gaveæske med 1 flaske
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?