Eileen Hardy Pinot Noir - Tasmania

Ikke på lager
SKU
Eileen Hardy Pinot Noir - Tasmania
levering 1-3-dage
Normalpris 599,95DKK 399,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Voldsom flot Pinot Noir fra Tasmanien

De absolut bedste pinot noirdruer bærer "Eileen Hardy" - mærket. Vinmarkerne i Derwent Valley producerer dybt farvede pinot noir med rig intensitet af mørke kirsebær, blåbær, jordbær, mineral, fast tanninstruktur og en lang eftersmag.

Det anerkendte og velrenommerede vinhus Thomas Hardy & Sons, der er hjemmehørende i McLaren Vale, Australien er kendt verden over. De har produceret vine siden 1853.

Ved hver årgang udvælger Hardys winemakers de absolut bedste pinot noir-druer, som skal bærer "Eileen Hardy"-mærket. Det er et blend af to regioner fra vinmarker i Tasmanien. Derwent Valley producerer dybt farvede pinot noir med rig intensitet af mørke kirsebær, blåbær, jordbær, mineral, fast tanninstruktur og en lang eftersmag.

Det anerkendte og velrenommerede vinhus Thomas Hardy & Sons, der er hjemmehørende i McLaren Vale, Australien er kendt verden over. Det har produceret anerkendte vine siden 1853, og meget af den traditionelle knowhow og fremgangsmetoder bliver anvendt i produktionen i dag.

Filosofien hos Hardys går ud på at blande druer af samme sort, men fra forskellige regioner og vinmarker, så druernes forskellige karakteristika bidrager med smag og aroma til den færdige vin.

Den måde at fremstille vine på så dagens lys første gang i 1865, og vinen fik nr. A 001. Hardy’s – 5 generationer af hengivenhed. Den banebrydende grundlægger, Thomas Hardy, havde en vision om at skabe vine, der ville blive værdsat i hele verden.

Lige siden da har fem generationer af Hardy-familien fortsat de stolte traditioner og derved holdt hans passion og pionerånd i live.

Bill Hardy, femte generation familiemedlem siger: ”Nu her næsten 160 år senere er det stadig denne arv der driver os til at skubbe ikke kun os selv, men også grænserne for vinfremstilling og til at skabe vine, som du kan nyde i dag”.

Anmeldelser

  • James Halliday 97 point
  • Huon Hooke 97 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2014
Land Australien
Drue Pinot Noir
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?