Eileen Hardy Chardonnay - Tasmania & Yarra Valley

På lager
SKU
Eileen Hardy Chardonnay - Tasmania & Yarra Valley
levering 1-3-dage
Normalpris 499,95DKK 299,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Stor fyldig Chardonnay - med druer fra Tasmanien

Det anerkendte og velrenommerede vinhus Thomas Hardy & Sons, der er hjemmehørende i McLaren Vale, Australien er kendt verden over. De har produceret vine siden 1853.

Ved hver årgang udvælger Hardys winemakers de absolut bedste druer, som skal bærer "Eileen Hardy"-mærket.

Dette er chardonnay fra Tasmania og Yarra Valley. Sød lemon, grapefrugt og vanilje. En fantastisk sprød struktur, fedme og god syre. Lang intens afslutning. Anbefales til fisk, lyst kød og milde oste.

Filosofien hos Hardys går ud på at blande druer af samme sort, men fra forskellige regioner og vinmarker, så druernes forskellige karakteristika bidrager med smag og aroma til den færdige vin.

Den måde at fremstille vine på så dagens lys første gang i 1865, og vinen fik nr. A 001. Hardy’s – 5 generationer af hengivenhed.

Den banebrydende grundlægger, Thomas Hardy, havde en vision om at skabe vine, der ville blive værdsat i hele verden. Han gjorde den vision til virkelighed med aftapning af hans første årgang i 1857. Lige siden da har fem generationer af Hardy-familien fortsat de stolte traditioner og derved holdt hans passion og pionerånd i live.

Bill Hardy, femte generation familiemedlem siger: ”Nu her næsten 160 år senere er det stadig denne arv, der driver os til at skubbe ikke kun os selv, men også grænserne for vinfremstilling og til at skabe vine, som du kan nyde i dag”.


Anmeldelser

  • Decanter 92 point
  • Decanter World Wine Awards
  • Gold - Hong Kong Int. Wine & Spirits Comp.

Info

Type Hvidvin
Årgang 2014
Land Australien
Region Tasmanien
Drue Chardonnay
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?