Eghemon Passimiento - "Rendyrket namnam" - TRÆKASSE 3 fl.

På lager
SKU
Eghemon Passimiento - "Rendyrket namnam" - TRÆKASSE 3 fl.
levering 1-3-dage
Før 325,00 DKK 275,00 DKK
  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Vinavisen
"Lækker rødvin på druerne Nero d'Avola og Frapatto. Vinen er fyldig, med noter af kirsebær og enebær. Den har en vis tørhed, men også en behersket sødme, som mange vil være glade for. Lang eftersmag."

Flaskehalsen - bedømt til 79,95
"Det er ikke længe siden, at vi havde fornøjelsen af 2016-udgaven af denne vin. Allerede nu er 2017’eren på hylderne, og den er utroligt nok endnu bedre. Det er sjældent at opleve en så helstøbt og afstemt vin i en så ung alder, men denne blanding af Nero d’Avola og Frapetto er ganske enkelt en charmebasse af format. Den er ligeså blød som den sicilianske sommer er tør, og den er rolig og afdæmpet i sine nuancer, som ikke desto mindre er tydeligt tilstede. Det er rendyrket namnam med stor fylde, mørk kulør og en solbrændt stil, der bare skriger på hygge og velbehag."

Erik Mortensen
"...Prisen er i øvrigt nærmest en fornærmelse mod vinen, som nemt kunne sælges til det dobbelte, uden at nogen kunne påstå sig snydt."


En dejlig saftig og afrundet vin, der har fået flotte anmeldelser de sidste 3 årgange. Nu er den i årgang 2017 - samme flotte kvalitet.

Passimiento er en ægte Sicilianer, propfyldt med Syditaliensk karakter - dejlig sødme og blød, fløjlsagtig, aromatisk smag med noter af valnød og solbær.

Farven er intens granatrød. Kan med fordel få lidt luft inden servering, så alle smagsnuancer og aromaer kommer til deres ret.

Perfekt til vildt, fjerkræ, godt oksekød samt til krydrede retter.

Anmeldelser

  • Erik Mortensen, Den Korte Avis
  • Flaskehalsen
  • VinAvisen

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Italien
Region Sicilien
Drue Nero d`Avola
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør