Earthquake Petite Sirah, Lodi

På lager
SKU
Earthquake Petite Sirah, Lodi
levering 1-3-dage
Før 249,00 DKK 179,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 249,00 DKK pr. stk.
/6
184,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

2013 årgangen af Earthquake Petite Sirah er en flot og meget tæt koncentreret og harmonisk vin. 14 mdr. fadlagring. Blød, frugtrig og kæmpe smag. Man kan nærmest kalde Petite Sirah for Zinfandels "storebror". Blød moden frugt med strej af sukat.

2013-høsten startede allerede i starten af august med druesorterne Chardonay og Pinot Noir. De første røde druer blev høstet fra starten af september til primo oktober. Efter en stor 2012-høst forventedes 2013-høsten at være mindre end gennemsnittet. Men høsten viste sig atter at være god både på kvantitet og kvalitet. Med moderate temperaturer hen over sommeren udvikledes frugten i druerne perfekt med masser af smag og en god syre.

Den 18. april 1906 blev byen San Francisco ramt af et omfattende jordskælv. Tusindvis af mennesker døde, men de overlevende byggede byen op på rekordtid. Samme år blev der plantet en Zinfandel-vinmark i Lodi. Fra netop denne mark kommer Zinfandel-druerne til den første vin i serien Earthquake (jordskælv)

Så da Michael Phillips skulle finde et navn til vinen, var det oplagt at navngive den efter det historiske jordskælv. De mørke og fyldige vine i serien vil helt sikkert efterlade dine sanser skælvende. Området og producenten: Vi finder området Lodi (udtales Lohd-eye) øst for storbyen San Francisco tæt på floden Sacramento.

Lodi er således placeret i det californiske vindistrikt Central Valley, et område der er præget af veldrænede jordbunde og et nærmest middelhavsagtigt klima. Området byder på kølig morgentåge og varme dagtimer med en masse soleksponering. De klimatiske forhold i området betyder, at druerne modner langsomt og dermed opnår høj intensitet, en flot intens farve og en dejlig frugtrig karakter.

De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land USA
Region Lodi
Drue Petite Sirah
Alkohol 15,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 12 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?