Earthquake Cabernet Sauvignon - Californien

På lager
SKU
Earthquake Cabernet Sauvignon Lodi
levering 1-3-dage
Normalpris 249,00DKK 179,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 249,00DKK pr. styk.
/6
184,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Vinen er lavet på Cabernet Sauvignon druer med en smule Petite Sirah. Efter gæring har vinen modnet i 14 måneder på franske egetræsfade. 

Earthquake Cabernet Sauvignon er en super harmonisk og fyldig vin spækket med saftig frugt som solbær og blommer og med en snert af chokolade, tobak og krydderi fra egetræet.

Den 18. april 1906 blev byen San Francisco ramt af et omfattende jordskælv. Tusindvis af mennesker døde, men de overlevende byggede byen op på rekordtid. Samme år blev der plantet en Zinfandel-vinmark i Lodi. Fra netop denne mark kommer Zinfandel-druerne til den første vin i serien Earthquake (jordskælv)

Så da Michael Phillips skulle finde et navn til vinen, var det oplagt at navngive den efter det historiske jordskælv. De mørke og fyldige vine i serien vil helt sikkert efterlade dine sanser skælvende. Området og producenten: Vi finder området Lodi (udtales Lohd-eye) øst for storbyen San Francisco tæt på floden Sacramento.

Lodi er således placeret i det californiske vindistrikt Central Valley, et område der er præget af veldrænede jordbunde og et nærmest middelhavsagtigt klima. Området byder på kølig morgentåge og varme dagtimer med en masse soleksponering. De klimatiske forhold i området betyder, at druerne modner langsomt og dermed opnår høj intensitet, en flot intens farve og en dejlig frugtrig karakter.

De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.

Anmeldelser

  • Wine Enthusiast 92 point
  • Vivino 4.1 / 5

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land USA
Region Lodi
Drue Cabernet Sauvignon
Alkohol 15,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 12 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?