Duncan Taylor 2003 Diamond 10 Year Old 56,7 %

På lager
SKU
Duncan Taylor 2003 Diamond 10 Year Old 56,7 %
levering 1-3-dage
Før 749,00 DKK 699,00 DKK
  • Fri fragt fra 499,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

I Guyana, Sydamerika, finder du et sammenkog af destillationsvirksomheder. I dag findes der nemlig kun ét destilleri, nemlig Diamond Distillery, men på Diamond Distillery står der en række gamle og legendariske destilleringsapparater som tidligere har stået på andre plantager rundt i Guyana. Denne rom er destilleret på et metal coffee still som man refererer til som ”Diamond Still”. 

Der er tale om en melassebaseret, kolonnedestilleret rom som er tappet på flaske ved fuld fadstyrke på 56,7 % alkohol. I duften kommer der brunt sukker, toffee, frugt og en lækker syrlighed. Smagen er igen frugtig med masser af vanilje og nødder. En meget afbalanceret rom som kun er tappet i 210 eksemplarer.

Den spirende popularitet indenfor kvalitetsrom, og i særdeleshed inden for single cask kategorien, har gjort at Duncan Taylor i dag ikke kun er opkøber af whisky. Rom er blevet en del af Duncan Taylor familien, og de har siden 2012 udviklet deres sortiment af eksklusive aftapninger, som hovedsagligt er opkøbt i Caribien.I serien af Duncan Taylor Single Cask Rum er alle aftapningerne flasket ved fuld fadstyrke.

Dvs. at rommen ikke er tilsat vand efter endt fadlagring, og at aftapningerne i denne serie ofte holder en meget høj alkoholstyrke. Som navnet indikerer er der naturligvis tale om enkeltfadsaftapninger, hvilket betyder at alle rom i serien er produceret i meget få eksemplarer, og på denne måde ligeledes er ekstremt eksklusive qua deres sjældenhed. Ikke to fade er 100 % ens og derfor er hver Duncan Taylor Single Cask aftapning unik.

Du får masser af gennemsigtighed på disse produkter – etiketten er nemlig fyldt med information om indholdet. Både land, destilleri, dato for destillering, destilleringstype, dato for aftapning, fadnummer, alkoholprocent helt ned til decimal samt antal flasker tappet, findes på flasken.

En rigtig nørderom!I disse aftapninger er der ikke tilsat vand, sukker, farve eller andre tilsætningsstoffer efter fadlagringen. Dette er ren og usminket rom, hvor den rene og elegante smag fra de individuelle fadlagringer kommer til udtryk. Rom i særklasse!

OBS! Biledet er ikke korrekt mht. alkohol og årgang.Info

Type Spiritus
Land Guyana
Alkohol 56,7%
Størrelse 70 cl.
Leveres i Gaveæske med 1 flaske