Dominio De Taurum Toro

På lager
SKU
Dominio De Taurum Toro
levering 1-3-dage
Før 119,95 DKK 59,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 119,95 DKK pr. stk.
/6
64,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

— James Suckling 01-01-2020

“A VIBRANT, DARK-CHERRY AND CASSIS NOSE HERE WITH A WEALTH OF FLESHY, FLUFFY FRUIT TANNIN ON OFFER, AS WELL AS A VERY PLUSH, FLUID PALATE. THERE’S A LOT TO LIKE HERE. DRINK NOW.”

Livlig og luksuriøs

Vinen opleves smuk mørk rød I glasset med lilla aftegninger. Duften er livlig og karakteristisk med morbær og brombær, som går fint i spænd med det ristede præg af kaffe. Dominio de Taurum er harmonisk og kraftfuld med lækre tanniner. Eftersmagen er vedholdende og dejlig blød med fint integrerede noter af eg. Serveringstemperatur: 16-18°C

Dominio de Taurum er fremstillet på Tina de Toro (Tempranillo) Druerne udvælges og høstes manuelt fra vinstokke, som er 15-17 år gamle. Gæringen finder sted ved 26°C i 22 dage. Herved bevares aromaerne i vinen, som efterfølgende modner i 4-6 måneder på fransk eg. Inden aftapning filtreres vinen ganske forsigtigt. 

De to brødre Luí Ángel og Guillermo startede i 2005 vineriet Luí & William Wines. Familiens vinmarker ligger i sandet og stenet jord på bredden af Duero floden. Hver vin repræsenterer familiens værdier, fordelene ved produktion i lille målestok, moderne teknologi og traditionelle teknikker for vindyrkning med særligt fokus på Tinta de Toro druen, som er typisk for egnen og til stor inspiration for Lui og & William wines. 

Anmeldelser

  • James Suckling 91 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Spanien
Region Toro
Drue Tempranillo
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?