DOMAINE SAINT LÉGER CÔTES DU RHÔNE AOC

På lager
SKU
DOMAINE SAINT LÉGER CÔTES DU RHÔNE AOC
levering 1-3-dage
Normalpris 99,95DKK 55,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,95DKK pr. styk.
/6
60,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Dejlig aromatisk vin med associationer til moden rød frugt. Smuk klar og rubinrød i glasset. I ganen er vinen skøn fyldig og eftergivende med dejligt bløde tanniner og en elegant krydret afslutning. Domaine Saint Léger Côtes du Rhône en karakterfuld vin. Vinen er et dejligt valg til grillet lam, stegt kylling eller retter med grøntsager.

Druerne til Domaine Saint Léger Côtes du Rhône kommer fra det sydøstlige Frankrig. Jorden i vinmarkerne, som står på den højre bred af Rhône-floden, består af ler og kalk. Vinen er skabt på hovedsagelig Grenache Noir med lidt Syrah, Carignan, Cinsault og Mourvèdre. Fremstilling foregår efter klassiske metoder. De afstilkede og let knuste druer gærer ved 25°C og der tilføres jævnligt luft til vinen under fremstillingen. 

På Rhônes højre bred ligger Maison Sinnae på et plateau over byerne Laudun og Chusclan. Her begyndte romerne at udbrede deres viden om vinstokke og vin for over 2000 år siden. Som et ekko fra den dybe kærlighed, som kejser Cæsar følte for sin første hustru Cornelia Sinnae, fortsætter Maison Sinnae, generation efter generation, med at skrive historie med passion og ydmyghed. Maison Sinnae er et kooperativ af 200 vinbønder med over 2800 hektar vinmarker. Det er en fin historie om mænd og kvinder, som tror på samarbejde. 200 vinproducerende familier og omkring 50 ansatte, der producerer vin i fællesskab. Vinene er lavet med fokus på bæredygtighed for at give arven videre til de kommende generationer. Maison Sinnae var den første producent i Rhône Valley, som i 2017 fik tildelt prædikatet "eksemplarisk" i relation til CSR

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Frankrig
Region Rhône
Drue Carignan, Cinsault, Grenache Noir, Mourvedre
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?