Domaine les Evigneaux- TOP RASTEAU

På lager
SKU
Domaine les Evigneaux- TOP RASTEAU
levering 1-3-dage
Før 149,95 DKK 119,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 149,95 DKK pr. stk.
/6
124,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Årgang 2016 har fået flot international omtale hos blandt andet Robert Parker’s The Wine Advocate, Jeb Dunnuck og Wine Sectator. Årgang 2015 har fået 89-91 point hos Robert Parker's The Wine Advocate og 92 point hos International Wine Report.

Ejerne af domaine les Evigneaux, Benoit og Frederic, har alle dage været store fans af Rasteau, der blev ophøjet til Rhone Cru i 2010. Deres ambition er at producere en vin med både power, saft og kraft, men samtidig besidder en kompleksitet og struktur, der gør, at vinen ikke mister "balancen". Det er lykkedes til fulde i denne flotte vin, der oser af solbær, hindbær, og lidt vanilje (12 måneder på fad). Superb til rødt kød - gerne krydret og grillet.

Historien om familien Lavau, er en historie om passion for vin, kærlighed til naturen og jorden. Maison Lavau’s sjæl og hjem ligger i det smukke Vaucluse dybt i hjertet af Rhônedalen. Herfra producerer vingården nogen af Frankrigs mest charmerende og indbydende vine – og filosofien går i alt sin enkelthed ud på at tilbyde det bedste fra Rhônedalen til særdeles overkommelige priser. Huset startede tilbage i 1965 hvor Jean-Guy og Anne-Marie Lavau ønskede at opbygge et ry for kun, at arbejde med top kvalitets vinproducenter i deres region. De fik hurtigt skabt tætte bånd med mange andre vingårde, især i den sydlige Rhônedal. Efterfølgende investerede familien stort i fremtiden ved blandt andet, at købe den største vinfremstillingsvirksomhed i Vaucluse. Hermed satte de nu standarden for store dele af regionen. I 1995 besluttede Frédéric at slutte sig til vinhuset og fik hurtigt selskab af sin lillebror Benoît i 1997. Og i 2000 overtog brødrene officielt Maison Lavau da deres forældre gik i pension. De unge brødres, energi og eventyrlystne ånd førte dem snart til at træffe spændende beslutninger, som ville give dem rig mulighed for at udvikle Lavau. De opkøbte blandt andet flere prominente ejendomme som Domaine la Décelle i Valréas, Domaine de Carmignan i Bagnols-sur-Cèze og Domaine Les Évigneaux i Rasteau. Som kronen på værket fusionerede de i 2013 med det hæderkronede Château Maucoil i Châteauneuf-duPape. Bénédicte og Charles Bonnet, som var ansvarlige for Château Maucoil, sluttede sig nu til Lavau brødrene på Lavau, som de nu leder sammen. I dag er Maison Lavau en af de sidste familiedrevne og uafhængige vinmagere i Rhônedalen. Med tre vinproduktionskældre og mere end 180 hektar vinmarker har Lavau fået fastankret sit navn som en af de store, men samtidig veldrevne og kvalitetsbevidste producenter i Rhônedalen. Lavau’s brødre og Bonnet-familien arbejder nu alle mod deres fælles mål: At producere kvalitetsvine som afspejler Rhône-dalens mangfoldighed ved, at repræsentere de bedste producenter og mest prestigefyldte appellationer i regionen.

Anmeldelser

  • Robert Parker 90 point
  • Wine Spectator 90 point
  • Jepp Dunnock 90 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2016
Land Frankrig
Region Rhône
Alkohol 15,0%
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?