Domaine Jas de Rouves Puyméras Côtes-du-Rhône Villages

På lager
SKU
Domaine Jas de Rouves Puyméras Côtes-du-Rhône Villages
levering 1-3-dage
Normalpris 119,95DKK 64,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 119,95DKK pr. styk.
/6
69,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

I Provence, ved foden af Mont Ventoux, også kaldet det skaldede bjerg, ligger Jas des Rouves ejendom. Vinstokkene står i stenet jord men vinbonden har implementeret en ”luftningsteknik”. Jordbunden i rækkerne ”fræses” skiftevis hvert andet år. Har er overbevist om, at vinenes kvalitet optimeres ved at behandle vinmarkerne med respekt.

Markerne ligger i 350-400 meters højre og nyder godt af Middelhavets klima og de relative kølige temperaturer takket være Mont Ventoux. Vinstokkenes udvikling monitoreres omhyggeligt året rundt ved at tage prøver, smage og udføre analyser. Druerne høstes i de tidlige morgentimer.

Efter afstilkning og knusning tilsættes naturlig gær for at igangsætte gæringen. Vinen pumpes over dagligt og temperaturerne reguleres. Efter den alkoholiske gæring, ligger drueskindet med mosten for at udtrække farve og tanniner. Efter modningsperioden filtreres vinen inden aftapning finder sted.

Vinen er lavet på druerne Grenache, Syrah og Carignan. Den har en smuk, stærk, violetrød farve. Bouquet’en er frugtig og intens med aromaer af blomme, kirsebær og solbær. I ganen er vinen dejlig harmonisk, med en perfekt balance mellem syre og alkohol. Afslutningen er varm og fyldig.

Anmeldelser

  • Vivino 4,0/5

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Frankrig
Region Rhône
Drue Carignan, Grenache, Syrah
Alkohol 15,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?