Domaine de l'Oiselet Vacqueyras - Ugens Bedste Køb EB.DK

På lager
SKU
Domaine de l'Oiselet Vacqueyras - Ugens Bedste Køb EB.DK
levering 1-3-dage
Normalpris 149,00DKK 109,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 149,00DKK pr. styk.
/6
114,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Kraftfuld vin fra en meget spændende Rhone Cru appellation.

Vacqueyras er kendt for at producere kraftfulde vine. De unge vine er typisk præget af små røde bær og lidt floralt og pikant, mens de med alderen udvikler toner i retning af skovbund, lakrids og krydderier. En meget spændende Rhone Cru appelation.

L'Oiselet er flot eksemplar fra distriktet. Dejlig krydret og skøn fedme.

Man siger nogle gange om de sydrhônske rødvine, at de kan have en lidt flæsket eller hvalpet smag. Det er positivt ment. Det er lige det, der sker her. En dejlig sødmefuld smag, der er en blanding af røget bacon og fede brombær. Dertil sort fedtet læder, mørke roser og lakrids. Den er så blød og lækker og indsmigrende og mørk. En både flot og hyggelig vin. Den smager også af garrique, en typisk smag, de her sydfranske vine har. Garrique er en vildtvoksende krydret busk fra Middelhavsstrækningen, der både dufter og smager skønt krydret. Der er også lidt smag af hvidløg, som når hvidløg bages og får en sødlig note.

Derfor passer vinen særligt godt til noget med hvidløg. Indbydende vin. Der er uhørt god kvalitet til prisen i denne flaske.

Den mest perfekte vin til lam, lammekød er sødligt og passer dejligt til denne bløde vin. Brug masser af hvidløg, f.eks. i en hvidløgsspækket lammekølle. Fedt i kød, f.eks. som fedtmarmorering, og det er bestemt også en fin vin til dansk flæskesteg. Hold ikke igen med frugt til kødet og tørrede bær og krydderier som enebær og nelliker.

**** 5 stjerner. UGENS BEDSTE KØB Ekstra Bladet.

Saftig vin med masser af røde bær, krydderier og peber noter. Flot balance og meget imødekommende med en pæn krydret afslutning. Rigtig bællevin på den gode måde. 90

Alkoholprocent: 15%  

**** 4/5 Vin & Co Sommelier Nana Wad

. Årgang 2020 ved kr. 129,- den 1/12 2021: “Varm, kraftig og blød vin. Et kæmpe smagsbatteri, som konsekvent understreger den rhônske smagsprofil.”

Anmeldelser

  • Vin & Co Vinpanelet 4/5
  • Vin & Co Sommelier Nana Wad 4/5
  • Ugens Bedste Køb EB.DK

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2020
Land Frankrig
Region Rhône
Drue Grenache, Mourvedre, Syrah
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?