Dom. Vallée des Grives, Valreas - Côtes du Rhône Villages

På lager
SKU
Dom. Vallée des Grives, Valreas - Côtes du Rhône Villages
levering 1-3-dage
Før 99,95 DKK 79,95 DKK
  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Ekstra Bladet 5 stjerner GODT KØB v/ kr. 99,95
"Klassisk cotes du rhone i den bedre ende. Krydret i duften med mørke bærtoner, krydderier, tobak, peber og lette vaniljenoter. Yderst velbalanceret med en lang afslutning. 89. Alkoholprocent: 14"

Flaskehalsen
"De bedste Rhone-vine er efter min smag dem, der har en ekstra røvfuld frugt at kaste om sig med, men som stadig holder en frisk balance. De koster nogle gange lidt mere, end man synes de skal – andre gange finder man et supertilbud. Som for eksempel med denne eminente flaske, der er lavet på Mourvedre og Grenache-druer. Den har en flot klassisk kulør og en meget lækker duft af både bær og modne frugter. Smagen er blød og lækker og fortsætter i lange træk med bløde nuancer og et twist af krydderi og peber. Det er en superfin vin, og til prisen er den umulig at komme udenom, hvis man vil opliste Rhone-vine i Best Value-kategorien."

VinAvisen
"En rigtig god Rhône-rødvin på druerne Grenache, Mourvèdre og Carignan Noir. Den har tør og god frugt og en fin krydring, hvor peber spiller hovedrollen. Lang eftersmag. Udpræget til mad..."

Vinhulen
"Rubinrød til violet. Frisk og letkrydret duft med hindbær og en snert af c-vitamin. Dejlig frugtet duft. Smagen er fyldig og rund med masser af røde kirsebær og hindbær, krydderi og lette bittertoner sammen med en saftighed og fint afstemt frugtsyre. Smagen har solid varighed i munden, og vinen er velegnet til både mad og uden ledsagelse af mad."

"If you have any enthusiasm at all for red Rhône, 2015 is a vintage not to be missed." Jancis Robinson MW

Rhône expert Jeb Dunnuck declared the vintage: "THIS IS A TRULY SENSATIONAL VINTAGE THAT SHOULD NOT BE MISSED BY ANY RHÔNE LOVER OUT THERE”…

Michel Chapoutier described the vintage one of “rare and exceptional quality”

Rene Rostaing called it "the best he had seen in over forty years of winemaking."

Kanon flot årgang fra Valréas i den sydlige del af Rhônedalen.

85 % Grenache, 10 % Mourvèdre og 5 % Carignan. Dyb mørk farve, intens, letkrydret duft af røde bær. Koncentreret smag med strejf af krydderi, peber og sukat. Flot vin nu, men kan nemt gemme 5-7 år.

Miljøvenlige produktionsform uden anvendelse af kemiske ukrudsmidler. Både grøn høst i foråret og justering af mængden af drueklaser hen mod sommer - er med til at bringe høstudbyttet ned og kvalitet, smagsstoffer og alkohol op.

Anmeldelser

  • VinAvisen
  • Flaskehalsen
  • GODT KØB - Ekstra Bladet v/ 99,95 kr.
  • Vinhulen - Kanonvin!
  • Vivino 3.8/5
  • Din Vinguide v/100,- kr 92 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2015
Land Frankrig
Region Rhône
Drue Grenache, Mourvedre
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?