Diane de Belgrave 2013

På lager
SKU
Diane de Belgrave 2013
levering 1-3-dage
Før 199,00 DKK 119,00 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 199,00 DKK pr. stk.
/6
124,00 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Vi befinder os i Haut-Medoc, men nærmest på grænsen til Saint-Julien appellationen, hvor kun et lille vandløb adskiller de 2 områder. Med en undergrund som denne, så er det oplagt at lave vine af høj kvalitet.

 

Chateau Belgrave har en nærmest eventyrlig historie, og ejendommen hører til blandt de ældste i Médoc. Oprindeligt blev slottet anlagt som et jagtslot under Louis den 14. regeringstid, hvor det var meget anset. Diane de Belgrave er husets anden-vin, hvilket groft sagt blot er vin på yngre stokke end førstevinen. Potentialet til fantastisk vin herfra har altid været til stede. Chateau Belgrave er klassificeret 5. Cru på Grand Cru Classé 1855 klassifikationen, og slottet har i de seneste mange år undergået en fantastisk forvandling. Kvaliteten af det vin, de laver, den bliver højere og højere for hver årgang. Heldigvis er det ikke rigtig slået igennem på prisen, at Belgrave har arbejdet sig helt op blandt de bedste vine i Haut-Médoc. En af grundene til det høje niveau findes blandt andet i, at de har en meget detaljeret oversigt over markernes terroir, så de stort set kan følge hver enkelt vinplante hele vejen til det perfekte høsttidspunkt.

 

Årgang 2013 er primært på merlot og cabernet sauvignon druer, som har fået 12-14 måneder på fad, før den er tappet på flaske. Men flot og drikkemoden er den. Den fremstår meget koncentreret rød i glasset. Charmerende duft med komplekse aromaer af frugt og krydderier med strejf af mynte og friskhed. Smagen udvikler en fyldig og afrundet karakter med en silkeagtig mundfølelse og tanninstruktur. En velbalanceret vin der kulminerer med en dejlig, lang finish. På trods af at det ”blot” er 2. vinen, så bevarer den til fulde al elegancen af en vin fra 1855 klassifikationen.

 

Vinen er det gode valg til mellemfyldige retter med både lyst og mørkt kød.

Info

Type Rødvin
Årgang 2013
Land Frankrig
Region Haut-Médoc
Drue Cabernet Sauvignon
Alkohol 12,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?