Diamond Ridge Grand Reserve Meritage

På lager
SKU
Diamond Ridge "Meritage", Sonoma Coast
levering 1-3-dage
Før 269,00 DKK 149,00 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 269,00 DKK pr. stk.
  • 0-499kr. (49kr.) | 500-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Flaskehalsen 5/6 v 149kr "Her er vi i amerikanske Sonoma County, der er blandt de mægtige californiske vinområder. Cabernet Sauvignon står egentlig stærkt i Californien, men dene vin er skabt på tre andre druesorter, som vi knap så ofte hører om herfra – nemlig Merlot, Cabernet Franc og Malbec. Og det giver en rigtig lækker og fløjlsblød amerikanervin, der spiller på alle tangenter. Den er mørkt krydret, frugtfylden er fuldfed og smagsfladerne er brede, brogede og betagende. Jeg er ret vild med den – normalprisen, der nærmer sig 300 kroner er temmelig voldsom, men til den aktuelle tilbudspris er det et rigtig godt køb."

Vinavisen 5/5

"Et californisk forsøg på at lave en flot Bordeaux-rødvin på 59% Merlot, 28% Cabernet Sauvignon og 13% Malbec. Det er ikke en Bordeaux, men en meget fyldig vin, der smager fantastisk godt med sine sorte kirsebær, brombær og krydderier. Vinen har lagret 24 måneder på amerikanske egefade. Ikke kun en madvin, men også en meditations-vin".  Fantastisk silkeblød Sonomavin - lige nord for San Francisco.

Denne vin er produceret af druerne Merlot (59%), Cabernet Franc (28%) og Malbec (13%), der er dyrket i det centrale Sonoma County i Californien, USA.

Vinen har været lagret 24 måneder på amerikanske egetræsfade.

Det er en elegant, fyldig og velafbalanceret vin med flot rød farve, delikat duft af sorte kirsebær og brombær med skønne undertoner af krydderurter som f.eks. salvie i skøn forening med et strejf af vanilje og egetræ.

Smagen er helt fantastisk, fyldig og saftig med noter af kardemomme, sorte frugter og krydderier. Tanninerne er velstrukturerede, og eftersmagen er lang og utrolig behagelig.

Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til rødt kød, svinekød, lam samt fjerkræ. Den kan med velbehag drikkes nu, men den kan også henlægges til mindst 2023.

Anmeldelser

  • Den Korte Avis
  • Flaskehalsen
  • Vinavisen

Info

Type Rødvin
Årgang 2013
Land USA
Region Sonoma Valley
Drue Cabernet Franc, Malbec, Merlot
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?