Diablo Black Cabernet Sauvignon

På lager
SKU
Diablo Black Cabernet Sauvignon
levering 1-3-dage
Normalpris 169,95DKK 99,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 169,95DKK pr. styk.
/6
104,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Forlaget-smag.dk, Henrik Oldenburg 17,0 point af 20 mulige

"Den er ikke så dyster og uhyggelig, som navnet antyder, men den er mørk og dyb, og yndere af egetræ, kokos, røg, tobak, engelsk lakrids og vanille skal nok få deres lyst styret. Den er også saftig, med frugtige hilsener fra solbær og hyldebær, den er tæt og syresvag og let drikkelig."

Sommelier Nana Wad i Vin & Co marts 2020 - 4 dråber af 5 mulige:

”Duft: Frugtkompot og Matadormiks. Smag & stil: Det diabolske navn og den dystre etikette med et portræt af Satan selv skal man ikke tage alt for bogstaveligt. Vinen er på ingen måde djævelsk, tværtimod. Den er tæt, mørk og mild med behagelig frugtkompot som kerne. Tanninerne er meget runde og bløde. Denne vin er tidligere smagt i en anden version, et drueblend, og jeg synes, denne fremstår som en forbedret udgave. Dejlig krydret afslutning. Passer til: Allrounder til hamburgers, pasta med kødsauce, frikadeller og lasagne.

Vinavisen.dk  5 stjerner af 5 mulige:

”En "djævelsk flot" rødvin med kraftig frugt, der tar' fat. Typisk Cabernet, mørke bær, solbær, kirsebær, peber, tobak og vanilje fra mødet med træ.”

Druerne kommer fra Maule Valley i Chile. 85 % cabernet sauvignon, 10 % cabernet franc og 5 % andre røde druer. I duften finder du mørk frugt og et strejf af mørk chokolade, tobak og søde krydderier. Smagen er et skønt mix af rød moden frugt og krydderier. En intens men elegant smag hvor de fyldige tanniner er pakket blødt ind. Anbefales til de fleste retter med rødt kød – gerne med krydderier

Viña Concha y Toro blev grundlagt i 1883 og er i dag Latinamerikas førende producent og indtager en enestående position blandt verdens vigtigste vinfirmaer. De eksporterer til 145 lande verden over, og vinene kommer fra deres omkring 10.700 hektar strategisk udvalgte vinmarker i Chile, Argentina og USA. Concha y Toro kan fra Chile præsentere en bred vifte af succesfulde vin-brands. Fra toppen af rækken nævnes Don Melchor, Carmin de Peumo, Gravas del Maipo og Almaviva til førende mærke som Terrunyo, Marques de Casa Concha, Devil’s Collection, Casillero del Diablo, Sunrise og Frontera.

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2021
Land Chile
Region Maule Valley
Drue Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?