DAVIDSEN'S SELECTED RELEASE RUM, BLEND 9

Ikke på lager
SKU
DAVIDSEN'S SELECTED RELEASE RUM, BLEND 9
levering 1-3-dage
Normalpris 300,00DKK 249,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Vores Selected Release Rum er en delikat og velsmagende rom lavet på udvalgte romtyper, hvoraf en del har lagret i 9 år på amerikanske fade, der tidligere har lagret Bourbon. Dette giver lækre noter af vanilje og sirup til rommen. Selected Release Rum er en flot eksponent for jamaicansk rom. DAVIDSEN’s Rum & Blends er en serie i absolut topkvalitet. Serien har fået navn efter grundlæggerne af familiefirmaet Oskar Davidsen & Co. Fast forankret i firmaets stolte traditioner og med høj fokus på kvalitet, er DAVIDSEN’s Rum & Blends omhyggeligt udvalgt af vores kældermester og importeret fra Caribien og Jamaica.

Barego'mad
“ER DU TIL SØD OG FRUGTIG ROM UDEN SPRITTET BAGKANT, SÅ ER DAVIDSENS SELECTED RELEASE RUM BLEND 9 ET RIGTIG GODT BUD PÅ EN SØD JAMAICA-ROM, OG TIL EN GANSKE ATTRAKTIV PRIS. DET ER IKKE EN ROMOPLEVELSE DER GÅR OVER I HISTORIEN, MEN OMVENDT ER DEN IKKE GLEMT I MORGEN, OG DEN MÅ MEGET GERNE STÅ FORREST PÅ KAMINHYLDEN, FOR DEN SMAGER FAKTISK RIGTIG GODT. DET ER IKKE EN 9-ÅRS ROM VI HAR MED AT GØRE, MEN ET BLEND BESTÅENDE AF FORSKELLIGE ROMTYPER FRA JAMAICA MED OP TIL 9 ÅRS FADLAGRING PÅ AMERIKANSKE EGETRÆSFADE. RESULTATET ER EN SØD FRUGTIG ROM UDEN SPIDSE ALBUER OG HÅRD ATTITUDE – EN SÅKALDT PUBLIKUMSPLEASER, HVIS MAN VEL OG MÆRKE ER TIL SØD ROM UDEN SØD MED SØD PÅ. I GLASSET ER DENNE ROM SMUK RAVGYLDEN MED EN FLOT CREMET TEKSTUR, SOM KÆRTEGNER GANEN BLIDT OG KÆRLIGT. DUFTEN ER INDBYDENDE OG UNG I UDTRYKKET MED DEJLIGE AROMAER AF EKSOTISKE FRUGTER SOM FERSKEN, FIGEN, BANAN OG LIDT SØD GRILLET ANANAS. SMAGEN ER FRISK OG ELEGANT I UDTRYKKET, OG ER RET INTENS I STARTEN MED TYDELIGE AROMAER AF EKSOTISKE FRUGTER, KARAMELISERET SUKKER OG VANILJE SOM FORHOLDSVIS HURTIGT KULMINERER I EN KORT FINALE MED TILPAS SØDME OG UDEN SPRITTET KANT. DET SMAGER RIGTIG GODT SÅ LÆNGE DET VARER, OG MAN FRISTES TIL GLAS NUMMER TO. TIL PRISEN ET FREMRAGENDE ROMKØB MED BRED FOLKELIG APPEAL.”

5/5 VinAvisen
“EN SØD OG GOD, BLØD OG LÆKKER ROM MED NOTER AF TØRREDE FRUGTER, FIGNER OG STORE ROSINER. EN ROM, DER BÆRER SINE PROCENTER FLOT UDEN KANTER OG KRADS, OG SOM KAN NYDES MED FORNØJELSE - FX SAMMEN MED EN GOD KOP TE. MEN DEN VIL OGSÅ VÆRE FIN TIL EN ROMTOPF.”

87 point — Whisky&Rom
“LETTE KRYDDERNOTER I DUFTEN. FRUGTIG OG SØDMEFULD I SMAGEN MED MASSER AF FADPRÆG. KRYDRET AFSLUTNING”

Anmeldelser

  • 5/5 Vinavisen
  • 6/6 Barego'mad
  • Whisky&Rom 87 point

Info

Type Spiritus
Land Jamaica
Alkohol 40,0%
Størrelse 70 cl.
Leveres i Gaveæske med 1 flaske
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?