Darling Cellars, Mamre Vale, Chinin Blanc

Ikke på lager
SKU
Darling Cellars, Mamre Vale, Chinin Blanc
levering 1-3-dage
  • Køb 1 for 59,95 DKK pr. stk.
  • Fri fragt fra 499,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Naturen indfanget og tappet på flaske

100 % Chenin Blanc-druer, der er dyrket i Western Cape i Sydafrika. Det er en hvidvin med flot klar farve, delikat duft med noter af tropiske frugter som passionsfrugt og banan, frisk, blød og rund, men samtidig fyldig frugtsmag samt en blid og behagelig eftersmag. Denne letdrikkelige hvidvin er særdeles velegnet som aperitif, til let brunch, salater, grillet sk og fjerkræ. Det er en vin, der bør serveres afkølet, og mens den er ung og frisk.

Darling Cellars, der blev grundlagt i 1949 under navnet Mamreweg Wine Cellar, er beliggende nord for Cape Town i distriktet Darling på Sydafrikas vestkyst. Vinmarkerne er Darling Cellars’ inspirationskilde nr. ét. Fra disse dybe granitbaserede jorde, hvor bush-vinstokke dominerer, bestræber man sig på at producere og omhyggeligt udvælge de bedste druer. Atlanterhavets kølige brise er med til at give et køligere klima og dermed specielle vine, der skiller sig ud pga. deres frugt og elegante stil.

Hos Darling Cellars anser man vinproduktionen som et håndværk og en kunst, hvor naturen spiller langt den største rolle. Druerne går den lange vej fra den første omhyggelige udvælgelse, gennem pressen, gæringen, modningen og tapningen med så lidt indblanding som muligt fra Darling Cellars’ vinmagere. Som chef-vinmageren udtrykker det: “Det, naturen giver os hvert år, forsøger vi med største passion og ære at indfange og tappe på flaske.” 

Info

Type Hvidvin
Årgang 2015
Land Sydafrika
Region Western Cape
Drue Chenin Blanc
Alkohol 12,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.