CV2 Special Selection Sauvignon Blanc

På lager
SKU
CV2 Special Selection Sauvignon Blanc
levering 1-3-dage
Normalpris 109,95DKK 79,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 109,95DKK pr. styk.
/6
84,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse


Flot sprød og frisk fiskevin

VinAvisen :Typisk Sauvignon Blanc - en vellavet hvidvin, frisk fint krydret, med god druesmag og en lang eftersmag. Glimrende til mad.

CV2 er et Second BRAND i Klein-familien, men kvaliteten er 100 % på højde med Kleins First Brand.

Den korte historie er, at Klein Constantia havde overskud af vin i tanken, og de derfor var sultne efter at sælge kvalitetsvin til SPOTPRIS, dog med anden etikette og navn.

Flot grønligt skær, frisk og delikat frugtduft, frisk og sprød smag med strejf af figner, sød melon og andre tropiske frugter samt en blid og behagelig eftersmag.

Denne let-drikkelige hvidvin er særdeles velegnet til fisk, fjerkræ og lette pastaretter. Det er en vin, der skal serveres afkølet, og som bør drikkes, mens den er ung og frisk. 

Denne vin kommer fra ejendommen Klein Constantia, som blev grundlagt i 1685 af Simon Van Der Stel, der var den første hollandske guvernør i Cape Town.

Vingården blev i 1980 købt af familien Jooste, som i en årrække brugte mange penge og meget tid på igen at få Klein Constantias navn spredt over hele den store vinverden. Klein Constantia ligger få kilometer uden for Cape Town, hvor markerne med vinstokke bølger ned af bjergsiderne i et klima, der er perfekt til fremstilling af store vine.

Klein Constantia bliver ofte kaldt ”verdens smukkest beliggende vingård” og i efterårsudgaven 2002 af Wine & Spirits var Klein Constantia blandt ”Top 25 vineyards” i verden.

Vinen er fremstillet af 86 % Sauvignon Blanc, 13 % Semillon og 1% Nouvelle druer, der er dyrket i Western Cape området i Sydafrika.

Info

Type Hvidvin
Årgang 2022
Land Sydafrika
Region Western Cape
Drue Sauvignon Blanc
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?