CV2 Special Selection Cab-Sau/Merlot - GAVEKASSE

På lager
SKU
CV2 Special Selection Cab-Sau/Merlot - GAVEKASSE
levering 1-3-dage
399,95 DKK
  • Fri fragt fra 499,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Velstruktureret vin med dyb granatrød farve, intens frugtduft med et strejf af egetræ, fyldig, blød og rund frugtsmag med noter af modne sorte kirsebær og chokolade, bløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Den er yderst velegnet til de fleste kødretter samt diverse oste. Det er en vin, som med velbehag kan drikkes nu, men den kan også henlægges yderligere et par år.

Denne vin kommer fra ejendommen Klein Constantia, som blev grundlagt i 1685 af Simon Van Der Stel, der var den første hollandske guvernør i Cape Town. Vingården blev i 1980 købt af familien Jooste, som i en årrække brugte mange penge og megen tid på igen at få Klein Constantias navn spredt over hele den store vinverden.

Klein Constantia ligger få kilometer uden for Cape Town, hvor markerne med vinstokke bølger ned af bjergsiderne i et klima, der er perfekt til fremstilling af store vine. Klein Constantia bliver ofte kaldt ”verdens smukkest beliggende vingård”, og i Wine & Spirits har Klein Constantia været blandt ”Top 25 vineyards” i verden. På Tim James’ www.grape.co.za blev Klein Constantia i 2014 udnævnt til at være blandt de 20 bedste vinerier.

Vinen er fremstillet af druerne Cabernet Sauvignon (77 %) og Merlot (23 %), der er dyrket i Western Cape-området i Sydafrika. Den har været lagret på ståltanke med egetræsstave i 12 måneder og derefter på franske egetræsfade i 12 måneder.

Anmeldelser

  • Den Korte Avis
  • VinAvisen

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2013
Land Sydafrika
Drue Cabernet Sauvignon, Merlot
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.