CV2 Special Selection Cab. Sau./Merlot

På lager
SKU
CV2 Special Selection Cabernet Sauvignon/Merlot
levering 1-3-dage
Normalpris 129,95DKK 79,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 129,95DKK pr. styk.
/6
84,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

VinAvisen "Vellavet rødvin i Bordeaux-stil på druerne Cabernet Sauvignon og Merlot. Vinen har en harmonisk smag med noter af solbær, kirsebær og blåbær - samt chokolade. I smagen fint integrerede fadnoter"

Vinbladet

"Parfumeret duft med fyrrenåle, solbær og kirsebær. Blid tannin dækket af moden frugt, god fylde og cremet eftersmag med moden frugt."

CV2 er et Second BRAND i Klein-familien, men kvaliteten er 100 % på højde med Kleins First Brand.

Den korte historie er, at Klein Constantia havde overskud af vin i tanken, og de derfor var sultne efter at sælge kvalitetsvin til SPOTPRIS, dog med anden etikette og navn.

Velstruktureret vin med dyb granatrød farve, intens frugtduft med et strejf af egetræ.

Smagen er meget fyldig, blød og rund med masser af vinintegreret mørk frugt. Der er med noter af modne sorte kirsebær og chokolade, bløde tanniner samt en lang fyldig og behagelig eftersmag.

Den er yderst velegnet til de fleste kødretter samt diverse oste. Det er en vin, som med velbehag kan drikkes nu, men den kan også henlægges yderligere et par år.

Denne vin kommer fra ejendommen Klein Constantia, som blev grundlagt i 1685 af Simon Van Der Stel, der var den første hollandske guvernør i Cape Town. Vingården blev i 1980 købt af familien Jooste, som i en årrække brugte mange penge og meget tid på igen at få Klein Constantias navn spredt over hele den store vinverden.

Klein Constantia ligger få kilometer uden for Cape Town, hvor markerne med vinstokke bølger ned af bjergsiderne i et klima, der er perfekt til fremstilling af store vine.

Klein Constantia bliver ofte kaldt ”verdens smukkest beliggende vingård”, og i Wine & Spirits har Klein Constantia været blandt ”Top 25 vineyards” i verden. På Tim James’ www.grape.co.za blev Klein Constantia i 2014 udnævnt til at være blandt de 20 bedste vinerier.

Vinen er fremstillet af druerne Cabernet Sauvignon (77 %) og Merlot (23 %), der er dyrket i Western Cape-området i Sydafrika. Den har været lagret på ståltanke med egetræsstave i 12 måneder og derefter på franske egetræsfade i 12 måneder.

Passer til

Info

Type Rødvin
Land Sydafrika
Region Constantia
Drue Cabernet Sauvignon, Merlot
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?