CONVENTO SAN PRUDENCIO CRIANZA 2019 – D.O. RIOJA

På lager
SKU
CONVENTO SAN PRUDENCIO CRIANZA 2019 – D.O. RIOJA
levering 1-3-dage
Normalpris 119,00DKK 79,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 119,00DKK pr. styk.
/6
84,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

CONVENTO SAN PRUDENCIO CRIANZA 2019 er en virkelig dejlig spansk rødvin fra det klassiske Rioja vindistrikt. Kvaliteten af vinhøsten i hele Rioja var i netop 2019 aldeles fremragende. Denne årgang blev derfor også af de officielle Rioja vinmyndigheder vurderet på det allerhøjeste niveau, nemlig ”EXCELLENT”. Sidste gang dette skete var i 2011!

CONVENTO SAN PRUDENCIO CRIANZA 2019 er vinhusets bestseller og vinen vinder hvert år et væld af præmier. Vinen har indtil videre modtaget 91 points fra Gilbert & Gaillard.

Denne vin produceres af det meget anerkendte Rioja-vinhus Marqués de Tomares. Det er en Rioja-vin som perfekt kombinerer den klassiske Rioja-smag med moderne fokus på frugt og kompleksitet.

Vinen er baseret på Tempranillo druer, som er Spaniens nationaldrue, og fra vinmarker der er over 35 år gamle. Vinhøsten er foregået manualt for bedre at beskytte druernes kvalitet.

Efter den klassiske vinificering, så er vinen fadlagret i 12 måneder i franske og amerikanske egefade.

Vinens farve er mørk kirsebærrød og bouqueten er frugtrig og krydret. Smagen er af mørk frugt med noter af krydderier og toast. Fadlagringen er fint integreret og i fin balance. Vinen har en fremragende struktur og vil udvikle sig yderligere over årene. Vinen er blød og rund og dens finish er lang og meget behagelig. Vinen kan nydes nu og i de næste 3-4 år.

Vinen passer fint til enhver type kød, gryderetter samt oste eller bare som et dejligt meditationsglas.

Den anbefalede serveringstemperatur er 16-18º C.

VINHUSET BODEGAS MARQUÉS DE TOMARES – D.O. RIOJA
Produktionen af vin af det der senere skulle blive til Bodegas Marqués de Tomares startede helt tilbage i 1886 hvor de første vinstokke blev plantet og vinhuset er i dag et af de mest anerkendte Rioja-vinhuse og stadig ejet af den samme familie.

Vinhusets vinmarker ligger i Rioja Alta, den nordlige og mere prestigiøse del af Rioja-vindistriktet, som giver de bedste druer og de mest komplekse Rioja-vine.

Marqués de Tomares har forstået at forene de klassiske Rioja-traditioner med en moderne stil, hvilket resulterer i mange præmier og stor anerkendelse.

Anmeldelser

  • Guldmedalje & 91p Gilbert & Gaillard.

Info

Type Rødvin
Årgang 2019
Land Spanien
Region Rioja
Drue Tempranillo
Alkohol 14,0%
Fadlagring 12 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?