Cliffhanger – Riesling Feinherb

På lager
SKU
Cliffhanger – Riesling Feinherb
levering 1-3-dage
Normalpris 139,00DKK 75,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 139,00DKK pr. styk.
/6
80,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Cliffhanger - Riesling Feinherb 2021 er en super lækker Mosel-Riesling til en brøkdel af, hvad områdets "gamle" producenter koster. Feinherb er ikke en officiel (men dog vældig brugt) betegnelse for vine, der ligger mellem halvtør og sød. Feinherb er i den søde ende af denne skala med cirka 18 gram restsukker pr. liter.

Cliffhanger har fået sit navn fra det smukke, stejle og svært fremkommelige Mosel-bjerglandskab. Ser man en vinbonde på 'marken' kan det nemlig være svært helt at afgøre, hvad han laver. Besigtiger han høsten eller er han er ved at bestige bjerget? Hvert eneste klippefremspring kan udnyttes til Tysklands dominerende drue, Riesling.

Cliffhanger - Riesling Feinherb 2021 kommer fra nogle af de allerstejleste skrænter i Mosel-området, hvor høsten kommer i hus med håndkraft. Det skyldes ikke en romantisk tilgang til vinproduktion. Det er ganske enkelt ikke muligt at komme frem med maskiner.

Denne Riesling har stor, tæt aroma. Det kan den takke det kølige klima og vinstokkenes dybe rødder i den mineralske undergrund for. I kombination med den lange modningstid på stokkene, er dette helt usædvanligt vellykket.

Her får du afstemt sødme med velafbalanceret syre. Er du Mosel-fan vil du uden tvivl nikke genkendende til både stilen og smagen - men helt sikkert ikke prisen.

Cliffhanger - Riesling Feinherb 2021 vil være helt perfekt at nyde nu. Men som med alle andre gode Rieslingvine, så begynder eventyret først, når den hældes på flaske og den vil således folde smagsoplevelsen yderligere ud over de næste 3-5 år.

Her er virkeligt value-for-money, og vi har kun kunnet skaffe et lille parti af vinen, så skynd dig at få et par kasser i hus nu!

Info

Type Hvidvin
Årgang 2021
Land Tyskland
Region Mosel
Drue Riesling
Alkohol 10,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?