Chateau Potiron, Cuvée Excellence 2010 - 5 liter

På lager
SKU
Chateau Potiron, Cuvée Excellence 2010-1
levering 1-3-dage
Normalpris 1.295,00DKK 799,95DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Flot 5 liters flaske i trækasse

Årgang 2010 blev beskrevet som den bedste årgang i Bordeaux gennem de sidste 50 år.

Denne Bordeaux er et fremragende køb til prisen. Den åbner med noter af frisk frugt, solbær og hindbær og runder af med en tilpas balance mellem tanniner og syre. En frisk og velproportioneret vin til vildt, steg og fjerkræ.

Flot intens og klassisk Bordeaux fra topår med en fortryllende flot balance samt krydderier som ingefær og kanel i en lang og intens blanding, som virkelig skærper næsen.  Vinen har ligget på egetræsfade 12/14 måneder.

Denne vin er fortryllende med krydderier som ingefær og kanel i en blanding som skærper næsen. Desuden er den rigt udstyret med smagen af sveske, og et strejf af chokolade, som giver et frugtagtig udtryk. Smagen dvæler i munden og garvesyren vil udvikle sig over tid. Den hedder rammende Excellence. Druesammensætning: Merlot 60 %, Cabernet Sauvignon 25 %, Cabernet Franc 15 %.

Slottet ligger i landsbyen Capian sydøst for Bordeaux langs med dn højere bred af Garonne-floden tæt på de berømte vindistrikter St. Emillion og Pomerol, og er placeret i den garantizone, som har betegnelsen Côtes de Bordeaux.

Fra Grilltips.dk
Det er ikke altid nemt at finde god Bordeaux vin i danmark, og mange gange er jeg blevet skuffet, men hvis du skal kigge de rigtige steder, kan du stadig finde klassevin fra Bordeaux i Danmark

"Der er langt imellem gode vine fra Bordeaux i Danmark, da den danske marked ofte snydes for de bedste Bordeauxvine, der sendes til østen, frem for nordeuropa"

 

Anmeldelser

  • Guld i Paris
  • Guld i Gilbert & Guillard
  • Bronze i Decanter

Info

Type Rødvin
Årgang 2010
Land Frankrig
Region Bordeaux
Drue Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Alkohol 14,0%
Vinens karakter Tør
Leveres i Enkeltvis
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?