Chateau Potiron, Cuvée Excellence 2014

På lager
SKU
Chateau Potiron, Cuvée Excellence 2014
levering 1-3-dage
Før 145,00 DKK 99,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 145,00 DKK pr. stk.
/6
104,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Château de Potiron ejes af Malene Schmidt, DZ Wine, og hun og hendes team laver nogle formidabelt gode vine, som ligger på niveau med de bedste cru-vine i Bordeaux, selvom området syd-øst for vinhovedstaden ikke tilskriver det

Denne Bordeaux er et fremragende køb til prisen. Den åbner med noter af frisk frugt, solbær og hindbær og runder af med en tilpas balance mellem tanniner og syre. En frisk og velproportioneret vin til vildt, steg og fjerkræ.

Flot intens og klassisk Bordeaux fra topår med en fortryllende flot balance samt krydderier som ingefær og kanel i en lang og intens blanding, som virkelig skærper næsen.  Vinen har ligget på egetræsfade 12-14 måneder.

Denne vin er fortryllende med krydderier som ingefær og kanel i en blanding som skærper næsen. Desuden er den rigt udstyret med smagen af sveske, og et strejf af chokolade, som giver et frugtagtig udtryk. Smagen dvæler i munden og garvesyren vil udvikle sig over tid. Den hedder rammende Excellence. Druesammensætning: Merlot 60 %, Cabernet Sauvignon 25 %, Cabernet Franc 15 %.

Slottet ligger i landsbyen Capian sydøst for Bordeaux langs med dn højere bred af Garonne-floden tæt på de berømte vindistrikter St. Emillion og Pomerol, og er placeret i den garantizone, som har betegnelsen Côtes de Bordeaux.


 

Anmeldelser

  • Decanter Commended
  • Sølv i Challenge International vin

Info

Type Rødvin
Årgang 2014
Land Frankrig
Region Bordeaux
Drue Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?