Chateau Patris Victoria Saint Emilion Grand Cru

På lager
SKU
Chateau Patris Victoria Saint Emilion Grand Cru
levering 1-3-dage
Normalpris 199,95DKK 149,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 199,95DKK pr. styk.
/6
154,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Chateau Patris Victoria lyder måske bekendt, og det er nok fordi du har gjort bekendtskab med den berømte nabo Chateau Patris ! Og begge Chateau´er er da også i samme familie. I dag er det Michel Querre der ejer Chateau Patris Victoria, den sidste del af Querre familien. Begge vine er en stor oplevelse og dog med hver sin forskellighed.

Chateau Patris Victoria komme fra 3,5 hectar vinmark, hvor beplantningen er 90 % Merlot og 10 % Cabernet Franc. Det er dette der gøre Patris Victoria til en meget flot oplevelse, nemlig blanding af kun Merlot og Cabernet Franc henholdsvis 90 og 10%. Selv om vinen er årgang 2021, så gøre den store mængde af Merlot sig gældende, her opleves en blød og behagelig vin med perfekt balance mellem den bløde frugt og vinens syre. En vin der kan drikkes nu, men også kan gemmes de næste mindst 5 år.

Druerne til Patris Victoria er alle håndplukket, håndsorteres og udvalgt nøjsomt. Gæringen er temperatur kontrolleret, ( Thermoregulation), og man går ikke på kompromis under gæringen, alt kontrolleres nøje. Vinen lagrer min 12 måneder på franske egefade og der bruges 25% nye fade, dette træder også igennem på smagsoplevelsen og uden at det virker gennemtrængende.

Årgang 2021 har en mørk violet farve, i duften opleves frugt, chokolade og strejf af tobak. Smagen er fløjlsagtig med noter af blomme og brændt træ, som forlænges med vanilie. Vinen er en perfekt ledsager til kalv, vildt, landlig simre køkken eller til et godt ostebord. En vin man kan blive afhængig af. Velbekomme.

Info

Type Rødvin
Årgang 2021
Land Frankrig
Region Saint Emilion
Drue Cabernet Franc, Merlot
Alkohol 13,0%
Fadlagring 12 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?