Chateau La Croix Bonneau - Montagne Saint Emilion

På lager
SKU
Chateau La Croix Bonneau 2017
levering 1-3-dage
Normalpris 149,00DKK 99,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 149,00DKK pr. styk.
/6
104,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Forestil dig et speciel og unikt sted, et sted hvor Chateau La Croix er placeret, med sine i alt 4 hectar vinmarker, fordelt på 22 små jordstykker, hvor der gennem årene er plantet de bedste eksemplar af nøje udvalgte merlot og cabernet Franc druestokke. I dag er gennemsnitsalderen på stokkene 45 år. Netop dette bevirker at Chateau La Croix Bonneau laver nogle kraftfulde, men elegante, frugt rige, samtidig bløde vine. Man mærker kvalitet.

Historien strækker sig langt tilbage, men i 2005 overtog Eric Salmon og familien slottet, der ligger i Montagne, den skønne lille landsby nord for Saint Emilion. Målet fra start, var at opgradere La Croix Bonneau til absolut bedste niveau.

Lerjorden i appellationen Montagne Saint-Emilion giver generøse frugtvine, som har en tendens til at være mere fremme i deres ungdom end dem fra Saint-Emilion. Eric udnyttede denne generøsitet og reducerede udbyttet for at øge modenheden endnu mere end den havde.

Chateau La Croix Bonneau 2017, er en oplevelse, farven er rubinrød og blank, duften overrasker med frugt og alder, en duft der henleder tanken på høsten i Bordeaux´s små landsbyer. Smagen er for sig selv, modne bær, fylde, men samtidig blød, smagen af den bløde merlot træder i karakter, det hele afsluttes med en lang og behagelig eftersmag.

En vin der skal prøves.

God fornøjelse

Anmeldelser

  • VIVINO 4.0/5

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Frankrig
Region Bordeaux
Drue Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?