Chateau Ducluzeau Listrac-Medoc

På lager
SKU
Chateau Ducluzeau Listrac-Medoc
levering 1-3-dage
Før 189,00 DKK 125,00 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 189,00 DKK pr. stk.
/6
130,00 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Der er tale om en klassisk Listrac-Medoc med stor intensitet og lagringspotentiale på op mod 10 år ved optimal opbevaring.

Som ung er der mange tanniner i vinen, men den udvikler med alderen en blødhed og en bredt nuanceret smag af især solbær og fine mineralske undertoner.

Du vil opleve en meget aromatisk vin med tydelige toner af modne røde bær samt hint af chokolade, ristet eg og vanilje. Der er tale om en kraftig vin, der vil komme til sin ret serveret til grillet rødt kød, vildt eller ost.

Chateau Ducluzeau ejes af familien Borie, der også ejer 2. cru classe slottet Chateau Ducru Beaucaillou, der anses som et af de førende slotte i Saint-Julien.

Listrac ligger i mellem kommunerne Moulis og Saint-Julien, og jorden består primært af grus, ler og kalk og vinmarkerne er hovedsageligt tilplantet med druetyperne cabernet sauvignon og merlot. Vinen er lavet på 89% merlot og 11% cabernet sauvignon.

Druerne håndhøstes og mosten ligger efterfølgende på franske egefade. Der er tale om en klassisk Listrac-Medoc med stor intensitet og et lagringspotentiale på op mod 10 år ved optimal opbevaring.

Som ung er der mange tanniner i vinen, men den udvikler med alderen en blødhed, rigdom og en bredt nuanceret smag af især solbær og fine mineralske undertoner. Vinen leveres i en original trækasse med 6 flasker.


Anmeldelser

  • Sølv - Challenge International Du Vin
  • Vivino 3.8

Info

Type Rødvin
Årgang 2012
Land Frankrig
Region Bordeaux
Drue Cabernet Sauvignon, Merlot
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.