Château de Seguin, AOC Bordeaux Supérieur

På lager
SKU
Château de Seguin, AOC Bordeaux Supérieur
levering 1-3-dage
Før 119,00 DKK 59,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 119,00 DKK pr. stk.
/6
64,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Château de Seguin ligger 15 fra Bordeaux by i sognet Lignan. Området har store og stolte vintraditioner. Slottet, som råder over 200 ha og i dag tilhører Mottet familien, har vundet utallige medaljer i prestigefyldte vinkonkurrencer både for deres vines kvalitet og for vinmarkerne og bygningernes høje standard.

Château de Seguins marker er beplantet blandt andet følgende klassiske druesorter: Merlot, Cabernet-Sauvignon og Cabernet-Franc.

Château de Seguin Bordeaux Supérieur er lavet på 70% Merlot, 23% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc og 2% Petit Verdot. Ved høsten i slutningen af september/begyndelsen af oktober er druerne fuldmodne og af særlig god kvalitet.

Druerne plukkes og gennemgår en grundig sortering, inden de afstilkes og presses. Vinificationen er traditionel. Gæringen finder sted ved en kontrolleret temperatur, inden den tappes på flaske på slottet.

Château de Seguin Bordeaux Supérieur har en smuk rubinrød farve i glasset. Duften er fyldig med kirsebær, krydderier og lakrids. En mediumfyldig og elegant vin med klassisk tørhed og modne perfekte tanniner. Vinen har en harmonisk og elegant eftersmag.

Denne rødvin er en perfekt ledsager til rødt kød, kalv og lam.

Anmeldelser

  • VIVINO 3,7/5

Info

Type Rødvin
Årgang 2015
Land Frankrig
Region Bordeaux
Drue Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
Alkohol 12,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.