Charles Smith The Velvet Devil Merlot

På lager
SKU
Charles Smith The Velvet Devil Merlot
levering 1-3-dage
Normalpris 169,00DKK 95,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 169,00DKK pr. styk.
/6
100,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Rockstjernen Charles Smith er beviset på, at man sagtens kan gøre en Merlot-vin sexet. Så er du til glat, fløjlsblød og dyb rødvin, så er det sagen.

Så har den tidligere rockstjerne Charles Smith været på spil igen. Denne gang har han skabt en knaldhamrende sexet Merlot-vin som hedder "The Velvet Devil Merlot".

Historien bag denne vin og hvorfor Charles valgte at producere denne Merlot er faktisk ret sjov. Dengang da Hollywood filmen Sideways ud af ingenting skabe en form for anti-Merlot bevægelse, så besluttede han sig for at modbevise dette. Det resulterede i denne rødvin.

Den er produceret på hans vingård i Washington hvor han siden 1999 har produceret anmelderrost og prisvindende vin. Denne her er produceret på 89% Merlot, 10% Cabernet Sauvignon og 1% Malbec.

Vinen har en flot farve. I næsen bliver du fyldt med noter af blomster, solbær og sorte frugter. I munden kan du smage ren fløjl, cedertræ, tobak og cassis. Alle disse noter og aromaer er med til at skabe en vidunderlig blanding som ender ud i et lang og vedvarende finish som kommer af en kraftig krop.

Det anbefales at denne vin serveres ved en temperatur på ca. mellem 14-18°C. På den måde opnår du den optimale dufte- og smagsoplevelse.

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land USA
Region Washington
Drue Merlot
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?