Champagne Taittinger - Demi Sec

Ikke på lager
SKU
Champagne Taittinger Demi Sec
levering 1-3-dage
  • Køb 1 for 349,00 DKK pr. stk.
/6
304,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Konge Demi Sec fra topslot

Topkvalitet og respekt for traditioner prioriteres meget højt hos Champagne Taittinger, som ejer næsten 290 hektar vinmarker, i det bedste område af Champagne. 

Dette sikrer en fast tilgang af druer i topkvalitet til produktionen af delikat, velafbalanceret Champagne. 

Champagne Taittinger blev grundlagt i 1734 og var indtil sommeren 2005 et af de få huse tilbage i Champagne, der stadig var familieejet.

Champagne Taittinger blev købt af et amerikansk investeringsfirma, men et års tid efter lykkedes det igen - med support fra Crédit Agricole du Nord - at få huset under familien Taittinger’s ledelse.

Taittingers kældre er beliggende under St. Nicaise klostret, som i det 13. århundrede tilhørte Benedictiner-munke. Munkene brugte kældrene til opbevaring af deres vine. Disse kældre er det eneste, der er tilbage af klosteret, idet det blev ødelagt under den franske revolution.

I dag benyttes kældrene som nævnt af Taittinger, og de har her en samlet kapacitet på ca. 22 millioner flasker. Taittinger producerer hvert år deres Demi Sec-kvalitet. Druerne som benyttes er fra forskellige år og det gøres for, at opnå den ideelle Cuvée (blanding). Champagne Taittinger Demi Sec gæres og lagres i 3 år på flaske.

Efter gæring og lagring er vinen ”helt tør” og for at Champagnen skal blive ”Demi Sec” tilsætter man en sød likør fremstillet af Champagne og rørsukker (35 gram rørsukker pr. liter). Det er denne proces der på fransk hedder ”dosage”.

Champagne Taittinger Demi Sec, Reims, Frankrig Årgang Distrikt Lagring NV. Champagne AOC. - Denne Champagne har en bleg gylden farve. Boblerne er fine og vedvarende. Duften er fuld af moden frugt, blomster og honning. Det er en sødlig og livlig Champagne med en dejlig smag af mandariner, syltede ferskner og tørrede figner.

Alt i alt er det en Demi Sec, som besidder en stor charme og sensualitet. Vinen kan nydes nu. Servér vinen ved 8•C - 10•C til f.eks. desserter med chokolade eller til friske jordbær.

40 % Chardonnay og 60 % Pinot Noir/Pinot Meunier.

Passer til

Info

Type Mousserende
Land Frankrig
Drue Chardonnay
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Karton med 6 stk.