Castelliere delle Guaite Ripasso

På lager
SKU
Castelliere delle Guaite Ripasso
levering 1-3-dage
Normalpris 199,00DKK 169,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 199,00DKK pr. styk.
/6
174,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

BLØD OG BEHAGELIG
Vinen er dramatisk rød med granatrøde reflekser. Bouquet’en byder på aromaer af mandel og kanel. Smagen er dejlig blød med hints af kirsebær, moskus, krydderier og træ.

Et godt match til retter fra det internationale køkken, til vildt og til modnede oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
På samme måde som tidligere tiders ringmure har beskyttet landet mod barbarernes angreb i det 17. århundrede f.kr., så står denne Ripasso også som en væbner af dette særegne områdes karakteristika. Den aftagelige etiket sikrer, at oplevelsen kan gemmes.

Castelliere delle Guaite Valpolicella Ripasso DOP er lavet på druesorterne Corvina, Rondinella og Molinara. Druerne behandles efter de traditionelle Ripasso metoder og blandes med drueskallerne fra Amarone-produktionen for at opnå en andengæring. Dette giver vinen en hel ekstraordinær struktur.

Om producenten
ET HISTORISK VINGESUS - Montresor-familiens historie rækker langt tilbage i tiden og omfatter nogle spændende forfædre som Grev Claude de Montresor, som i det 17. århundrede var en betroet rådgiver for hertugen af Orleans i Frankrig. I midten af 1600-tallet flyttede en gren af dynastiet til Veneto-regionen tæt på Gardasøen, som er kendt for frugtbare jorder. Her fandt de betingelserne perfekte til at dyrke én af familiens helt store passioner: Vindyrkning. I 1892 grundlagde Giacomo Montresor - Cantine Giacomo Montresor.

Cantine Giacomo Montresor er en lille venetiansk tidslomme og er i dag et meget anerkendt og respekteret vinhus i Italien, der gang på gang leverer anmelderroste vine af meget høj kvalitet.

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Italien
Region Valpolicella
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?