Capitel Crosara Valpolicella

På lager
SKU
Capitel Crosara Valpolicella
levering 1-3-dage
Normalpris 99,00DKK 89,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,00DKK pr. styk.
/6
94,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

INTENS OG FRUGTIG
Capitel della Crosara Valpolicella DOC Classico har en smuk rubinrød farve. Bouquet’en afslører intense aromaer af viol og kandiserede frugter samt en behagelig tør smag med noter af modne brombær.
Capitel della Crosara Valpolicella DOC Classico er særdeles velvalgt til retter fra det internationale køkken.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Ved indgangen af mange små byer i Italien står ofte en gammel sten med motivet af jomfru Maria, en såkaldt ”Capitello”. Capitel delle Crosara vinen har sit navn fra netop den slags sten.
I 1950-erne etablerede Montresor familien et samarbejde med næsten alle områdets bønderne om at købe deres druer. Montresor familien var bjergtaget over jordene og områdets charme og forholdet mellem Cantine Giacomo Montresor og vinbønderne var så tæt, at det siges, at Montresor fik eneret på områdets druer.

Capitel della Crosara Valpolicella DOC er lavet på de typiske Valpolicella druer Corvina og Rondinella høstet i hjertet af Valpolicella Classica området.
Druerne høstes i september/oktober. Herefter følger udblødningen i 15 dage, hvor der udtrækkes både farve og smag til vinen og så derpå den malolaktiske gæring.

Om producenten
ET HISTORISK VINGESUS - Montresor-familiens historie rækker langt tilbage i tiden og omfatter nogle spændende forfædre som Grev Claude de Montresor, som i det 17. århundrede var en betroet rådgiver for hertugen af Orleans i Frankrig. I midten af 1600-tallet flyttede en gren af dynastiet til Veneto-regionen tæt på Gardasøen, som er kendt for frugtbare jorder. Her fandt de betingelserne perfekte til at dyrke én af familiens helt store passioner: Vindyrkning. I 1892 grundlagde Giacomo Montresor - Cantine Giacomo Montresor.

Cantine Giacomo Montresor er en lille venetiansk tidslomme og er i dag et meget anerkendt og respekteret vinhus i Italien, der gang på gang leverer anmelderroste vine af meget høj kvalitet.

Anmeldelser

  • SØLV Concours Mondial de Bruxelles

Info

Type Rødvin
Årgang 2021
Land Italien
Region Valpolicella
Drue Corvina, Rondinella
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?