Canard-Duchene Champagne - Brut Rosé

Ikke på lager
SKU
Canard-Duchene Brut Rosé
levering 1-3-dage
Normalpris 329,00DKK 269,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 329,00DKK pr. styk.
/6
274,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Finansbureauet.dk (5/6)
"Fin og voluminøs Rosé Champagne med aromatisk næse med dominans af abrikos og modne æbler, fyldig mund med toner af æbleskræller og toast og let grapebitre noter i den lange eftersmag." 

SmagPåVin.dk (4/6)
Jesper Bo Bendtsen fra Smagpåvin.dk har givet 4 stjerner af 6 mulige. Frugtig, aromatisk næse med noter af skovjordbær og appelsinblomster. Jordbærrene går igen i munden, hvor syren er fint afdæmpet med en delikat grapetone i slutningen. En all-in Champagne til både kylling, kalv, fisk og kærlighed for dem der tør noget andet.Canard-Duchene Rose er fremstillet på druerne pinot noir, chardonnay og pinot meunier. Duften og smagen er intens af friske frugter som jordbær og hindbær. Det er en Champagne som kan nydes som aperitif men også fortsætte gennem hele middagen og desserten.

Grundlæggerne Victor Canard (der oprindeligt var bødker) og Léonie Duchêne (der havde sine rødder i vinbranchen), mødtes i Ludes i Champagne, og blev gift i 1860. I 1868 udlevede de deres drøm, og etablerede Canard-Duchêne, der ligger i det prestigefulde Ludes i Champagne.

Mens mange af de andre berømte champagnehuse ligger i nærheden af Reims og Epernay, ligger Canard-Duchêne nærmest på en skråning i hjertet af Montagne de Reims.

Montagne de Reims er berømt for de optimale vækstforhold for pinot noir-druerne - at de er originale, frugtrige, intense og komplekse; det, der gør pinot noir så populær.

I den kalkede undergrund i Champagne har Canard-Duchêne mere end seks kilometer kældergange, hvor der i øjeblikket ligger mere end 10 millioner flasker og udvikler sig. Det er her i disse smukke omgivelser, at huset på fornemste vis, kombinerer frugt, intensitet og kompleksitet i deres Champagner.

Husets prestige serie, Charles VII, er den fremmeste eksponent for denne vision, i form af både fylde og diversitet, som man forventer fra nogle af de bedste marker i Champagne. Canard Duchene kombinerer på fornemste vis frugt, intensitet og kompleksitet i deres champagner.

Den konstant høje kvalitet har for lang tid siden overbevist det kræsne franske hjemmemarked om, at champagne fra Canard-Duchêne er pengene værd. Derfor sælges der i dag 3,5 millioner flasker Canard-Duchêne hvert år i Frankrig, hvilket gør det til det fjerdestørste champagnemærke.

Anmeldelser

  • Finansbureauet
  • Smagpåvin.dk

Info

Type Mousserende
Land Frankrig
Region Champagne
Drue Chardonnay, Pinot Noir
Alkohol 12,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Enkeltvis
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?