Canaja Gold Villa Annaberta

På lager
SKU
Canaja Gold Villa Annaberta
levering 1-3-dage
Før 109,95 DKK 79,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 109,95 DKK pr. stk.
/6
84,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Ekstra Bladet v/ Thomas Rydberg

UGENS BEDSTE KØB og 5 stjerner af 6 mulige: ”Moden vin fra Veneto. Lys med svampede noter i duften. Medium koncentration, pæn struktur og masser af krydrede noter, syltede kirsebær og vanilje. Spændende og ganske flot vin til prisen.”

Endnu et hit fra Villa Annaberta - fremstillet på druerne corvina og rondinella. Druerne har tørret i 20 - 25 dage inden presning. Vinen lagrer 24 måneder på egetræsfade. Mørk og robust vin med en flot rød farve. Duften er krydret af tørrede frugt og smagen er frugtkrydret af peber og modne frugter. God til kraftige retter og lagrede oste.

Villa Annaberta er en familieejet virksomhed, der har produceret vin siden 1925. De tilbyder en samling af vine, der alle er af fineste kvalitet. Fælles for dem er, at de fremstår delikate, imødekommende og med en overraskende, smukt behagelig blødhed. En unik blanding af innovation og tradition skaber store vin-oplevelser fra de 140 hektar vinmarker, der ejes af Cottini familien selv, samt fra de 240 hektar de køber druer fra. Af de 140 hektar de selv ejer, da er over 100 ha vinmarker i Venetoområdet ved Gardasøen i Norditalien. Veneto ligger i det nordlige Italien, i læ af Alperne, med Gardasøens varme og milde klima og andre geologiske forhold, der skaber yderst gunstige betingelser for vinproduktion i Veneto.

Anmeldelser

  • EB.DK Bedste Køb
  • Flaskehalsen

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2013
Land Italien
Region Veneto
Drue Corvina
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?