Canaja Gold Villa Annaberta

På lager
SKU
Canaja Gold Villa Annaberta
levering 1-3-dage
Normalpris 119,95DKK 79,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 119,95DKK pr. styk.
/6
84,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Endnu et hit fra Villa Annaberta - fremstillet på druerne corvina og rondinella. Druerne har tørret i 20 - 25 dage inden presning. Vinen lagrer 24 måneder på egetræsfade. Mørk og robust vin med en flot rød farve. Duften er krydret af tørrede frugt og smagen er frugtkrydret af peber og modne frugter. God til kraftige retter og lagrede oste.

Villa Annaberta er en familieejet virksomhed, der har produceret vin siden 1925. De tilbyder en samling af vine, der alle er af fineste kvalitet. Fælles for dem er, at de fremstår delikate, imødekommende og med en overraskende, smukt behagelig blødhed. En unik blanding af innovation og tradition skaber store vin-oplevelser fra de 140 hektar vinmarker, der ejes af Cottini familien selv, samt fra de 240 hektar de køber druer fra. Af de 140 hektar de selv ejer, da er over 100 ha vinmarker i Venetoområdet ved Gardasøen i Norditalien. Veneto ligger i det nordlige Italien, i læ af Alperne, med Gardasøens varme og milde klima og andre geologiske forhold, der skaber yderst gunstige betingelser for vinproduktion i Veneto.

Vinavisen;

"Der er læder og modne brombær i duften af denne rigtig dejlige rødvin, mens smagen er kompleks med moden frugt, pebrede noter, en fløjlsagtig konsistens og afrundede tanniner. Syv år gammel og stadig i vigør. Men vinen bør nok drikkes inden for et års tid - og gerne til kraftige kødretter eller cremede oste"

Anmeldelser

  • Vinavisen 5/5

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2016
Land Italien
Region Veneto
Drue Corvina
Alkohol 14,0%
Fadlagring 24 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?